BOLUSPOR’DA GÜRBÜZEROL SESLERİ

15 Ocak 2015

Boluspor, ligin ikinci yarısı öncesi hazırlıklarını Antalya Belek’te yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı yöneticiler ve teknik heyet transfer çalışmalarını gizliden gizliye sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Bucaspor’dan ayrılan Luız Henrique’yi renklerine bağlayan kırmızı beyazlılar, bu kez gözünü Balıkesirspor’da oynayan Murat Gürbüzerol’a dikti. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer’in sezon başında da istediği Gürbüzerol, Boluspor ile kiralık olarak anlaşmaya çok yakın.

Transfer çalışmalarını sessiz sedasız sürdüren kırmızı beyazlılar, gözünü Süper Lige çevirdi. Sezon başında Balıkesispor ile sözleşme imzalayan Murat Gürbüzerol, Boluspor ile kiralık olarak sözleşme imzalamak üzere. Geçtiğimiz günlerde Balıkesirspor’da fazla şansı bulamadığı için başka takıma kiralık olarak gitmek istediğini dile getiren Murat Gürbüzerol, Balıkesirspor yönetimi ile yaptığı görüşme sonrası takımdan alacaklarına karşılık kiralık olarak başka takıma gitme konusunda anlaştı. Bu sabah saatlerinde görüşme yapmak için Boluspor’un Antalya Belek’teki kampına gelen tecrübeli oyuncu, kırmızı beyazlılarla transferi hakkında anlaşması bekleniyor.

26 yaşındaki tecrübeli oyuncu, şu ana kadar 246 karşılaşmada 65 gol atma başarısı gösterdi. Murat Gürbüzerol, orta sahada hücuma dönük olarak oynuyor.

MURAT GÜRBÜZEROL KİMDİR?

Murat Gürbüzerol (d. 1 Şubat 1988, Söke, Aydın) Türk futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da forma giymektedir.

Futbola Aydın ekiplerinden Sağlık Spor'un altyapısında başlayan Murat, daha sonra Aydınspor 1923 ve Manisaspor altyapılarında oynadı. 2006 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalasa da PAF takımda oynamaya devam etti. Oyun tecrübesi edinebilmesi için 2007-08 sezonun ara transfer döneminde o zamanın 2. Lig ekiplerinden Zeytinburnuspor'a kiralandı.

Zeytinburnuspor için ilk resmî karşılaşmasına 24 Şubat 2008 tarihinde Eyüpspor'a karşı oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı. 2008-09 sezonunun başında Manisaspor'a geri döndü ve sezon sonu Manisaspor'la Bank Asya 1. Lig şampiyonu yaşıyarak yükseldi. 2009-10 sezonunu Konya Şekerspor'da kiralık geçirdi ve 2010-11 sezonu kiralık futbolcu statüsünde Akhisar Belediyespor'da oynadı. Murat Gürbüzerol, son olarak Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da forma giydi.

MAÇ BİLGİLERİ

Maç Kategorisi                     Toplam Maç  Toplam Gol

U21 Ligi                                       77                    23

Türkiye Kupası                           16                    5

TFF 2. Lig                                    40                    19

Süper Lig                                      7                      0

PTT 1. Lig                                    106                  18

TOPLAM                                       246                  65

3868 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.097060918807983