Boluspor'da İstasyon Bilmecesi

12 Mayıs 2016

Boluspor’un mevcut yönetiminin 28 Mayıs’ta yapılacak kongre öncesi apar topar ihaleye çıkardığı petrol istasyonu yılan hikayesine döndü. Belediye tarafından Boluspor’a gelir getirmesi amacıyla Boluspor’a verilen petrol istasyonunu ihalesini Boluspor yönetimi deyim yerindeyse ellerine yüzlerine bulaştırdı.

Özellikle petrol istasyonu sahipleri tarafından dikkatle takip edilen Boluspor Petrol İstasyonu ile ilgili yönetim kongre öncesi apar topar belli başlı istasyon sahiplerinden mektup yoluyla teklif yolladı. Hatta bu teklifler kısa süre önce 6. Noterde kameralarında eşliğinde açıldı. İddiaya göre burada en yüksek teklif Tanju Çizmecioğlu tarafından verildi. 2 milyon 10 bin lira nakit ve aylık 11 bin lira teklif veren Tanju Çizmecioğlu’na bugüne kadar ne yazılı nede sözlü bir bilgi verilmeyince Tanju Çizmecioğlu hukuki yollara başvurmak için kolları sıvadı.

Konuyla ilgili Bolu Gazetesi’ne konuşan Tanju Çizmecioğlu, “Bolu’nun ortak bir değeri olan Boluspor’a gelir sağlamak amacıyla belediyemizin büyük katkıları ile bu petrol istasyonunun ihaleye çıktığını tarafımıza gönderilen teklif mektubu ile öğrendik. Hatta Boluspor’un genç başkanı Savaş Abak’ta beni arayarak bu ihaleyle ilgili bana bilgi verdi. Ben kendisine telefonda ‘buranın geliri Boluspor’a gidecek, ben 10 yıllık kira bedeli ile ilgili olarak 2 milyon 800 bin lira veririm’ dedim. Bu konuşmanın ardından da mektupla istenen teklife yazılı olarak 2 milyon 10 bin lira ve aylık 11 bin lira kira bedeli olarak teklif verdik. 6. Noterde mektuplar açıldı ve kameralarla da tespit edildiğine göre en yüksek teklifi biz verdik. Bundan sonra biz beklemeye başladık. Tarafımıza ne yazılı ne sözlü olarak herhangi bir bilgi verilmedi. İhale mi yenilenecek, en yüksek teklif veren firma arasında tekrar ihale mi yapılacak, hiçbir bilgimiz yok. Ve tarafımıza da halen bir bilgi verilmiş değil. Bundan sonra hukuki yollarla gerekli bilgileri almaya çalışacağız” dedi.

Öte yandan Tanju Çizmecioğlu’nun avukatı Sinan Barut’ta Bolu Gazetesi’ne konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “13.05.2016 tarihinde kulübe ihtarname göndererek bilgi isteyeceğiz. Hukiki olarak girişimlerimizi yapacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak : Bolu Gazetesi 

2147 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070114850997925