BOLUSPOR’DA KARAFIRTINALAR DÖNEMİ

27 Ekim 2017

Boluspor’da yeni teknik direktör belli oldu. Kırmızı beyazlılarda Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından Manisaspor ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Sait Karafırtınalar ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Geçtiğimiz hafta Fuat Çapa ile yollarını ayıran Boluspor, Sait Karafırtınalar ile anlaşmaya vardı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Bolusporlu yöneticiler ve basın mensupları katıldı.

“BOLUSPOR’A, BOLUMUZA HAYIRLI OLSUN”

İmza töreninde konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı şunları dile getirdi: “Pazartesi günü Fuat Çapa ile yollarımızı ayırmıştık. Bugünde Sait Karafırtınalar ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağız. Hocamız malum, Buca modelini şu andaki Altınordu modelinin bir teknik direktörüdür. 1 ay önceki demeçlerimde Boluspor Kulübünün yavaş yavaş Bolu’nun çok büyük bir ekonomisinin olmadığını, siyasi yapısının olmadığını, gelir anlamında da çok büyük bir gelişme olmadığını yavaş yavaş alt yapısının ve Altınordu modelinin getirmemiz gerektiğini söylemiştim. Futbol artık büyük sponsorlar altın güç kazanıyor. Bizde bu konuda kararı en başta 10 tane, transfer komitesiyle karar aldık. Sait hoca konusunda fikir birliğine vardık. Hocamız bu ligi bilen hocamız. Hocamızı hem A takımda, özellikle de alt yapıda çok büyük destek alacağız. İnşallah Buca modeli, Altınordu modeli yavaş yavaş Boluspor’da da olması yönünde çaba göstereceğiz. Bu hafta Rize maçımız var. Rize maçında takımın başında hocamız olmasını istemiştik. Bu da nasip oldu. Sağ olsun hocamız da çok büyük özveri gösterdi. Hafta sonu antrenmanlarımız var. Takımın başında hocamız görev yapacak. Boluspor’a, Bolumuza hayırlı olsun. Bu sene beklediğimiz hedefe ulaşırız.”

“BAŞARILI OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Çarıkcı’nın ardından söz alan Boluspor’un yeni teknik direktörü Sait Fırtınalar ise şöyle konuştu: “Başkanıma ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bizi bu göreve layık gördükleri için, güvendikleri için. Öncelikle kulübüme, ekibime ve kendime hayırlı olmasını diliyorum. Şu anda baktığımız zaman çok değerli oyunculardan kurulu bir Boluspor kadrosu var. Şu anda olduğu yer, konum olarak kendilerinin hak etmediği bir yerde. Bence suni bir durumda şuan görüntü. Önümüzde bir 8 hafta var, ilk devreye katar. Alabileceğimiz maksimum puanlarla inşallah, ilk devreyi gerçek yerimizde tamamlayıp, devre arasında da iyi bir hazırlıkla da sezon sonunda ilk 2 olur, ilk 6 olur neresi olursa. Kendimize orada yer bulmak istiyoruz. Bunun içinde elimizden gayreti göstereceğiz. Ben uzun yıllar alt yapılarda görev almış bir insanım. Daha çok Bucaspor’da. Çok uzun süre. Onun devamında Altınordu ekibi bizle birlikte çalışan bir ekipti. Çok değerli bir ekip. Türkiye’ye örnek oluyorlar. Buna önayak olduk o zamanlar. Burada da inşallah böyle bir başlangıç yapıp, bunu söylerken uzun vadeli bir çalışma olacağını gösteriyor. Bu sadece bizim sene sonuna kadar mukavelemiz ama bizim göstereceğimiz performansta etkili olacak. Burada Bolu halkının bize çok büyük destek olması gerekiyor. Gerek tribünde gerek biz altyapıdan yetişen oyuncularımızı vitrine çıkaracağız. Olanı parlatacağız. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Türkiye’yi tarayacağız. Bunda deneyimli ekip arkadaşlarım var, antrenör arkadaşlarım var. Uzun yıllar çalıştılar. Elimizden geldiği şekilde en iyisini yapmaya çalışacağız. Başarılı olmaya çalışacağız. Herkes için hayırlı olsun.” 

BOLUSPOR’DA KARAFIRTINALAR DÖNEMİ
BOLUSPOR’DA KARAFIRTINALAR DÖNEMİ
BOLUSPOR’DA KARAFIRTINALAR DÖNEMİ
BOLUSPOR’DA KARAFIRTINALAR DÖNEMİ
BOLUSPOR’DA KARAFIRTINALAR DÖNEMİ
BOLUSPOR’DA KARAFIRTINALAR DÖNEMİ

1947 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.25703716278076