BOLUSPOR'DA MESAİSİ SÜRÜYOR

24 Kasım 2010

Kırmızı-beyazlılar Pazar günü sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor hazırlıklarını devam ediyor.   Bank Asya 1.Ligin 14. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak...

Kırmızı-beyazlılar Pazar günü sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor hazırlıklarını devam ediyor.

 

Bank Asya 1.Ligin 14. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Boluspor maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Levent Eriş yönetiminde Yılmaz Becikoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-beyazlılar kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenman'a düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan kırmızı-beyazlılar antrenman'ın ana bölümünde ise kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Kondisyon çalışmasında Fabiano, Yaser ve Ferdi'nin çalışma azmi ve hırsı teknik heyeti sevindirdi. Kırmızı-beyazlılar antrenman'ın son bölümünde ise dört gurup halinde %60, %70, %80 düz koşu yaptı.

 

 

 

TEKNİK HEYETİ SAKATLAR VE CEZALILAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

 

Boluspor'da sakatlar ve kart cezaları teknik heyeti kara kara düşündürüyor.  

Rizespor karşılaşmasında çift sarı karttan kırmızı kart görerek Pazar günü Akhisar Belediyespor maçında oynayamayacak olan Burak Akdiş ve hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Güney dün takımdan ayrı düz koşu yaptı. Rizespor maçında aldığı darbe sonrası ağrıları nükseden tecrübeli orta sahada oyuncusu Gökhan Güney dün yapılan kondisyon çalışmasına katılmayarak cezalı durumda bulunan Burak Akdiş ile düz koşu yaptı.

Geçtiğimiz hafta çift kalede sakatlanan ve tedavi için Ankara'ya gönderilen Emrah Kol ise yarından itibaren takım ile birlikte çalışmalara başlayacak.

 

 

Cezalar Belli Oldu

 

Boluspor'da cezalar belli oldu. Deplasmanda alınan Rizespor mağlubiyeti sonrası kırmızı beyazlı oyunculara maç başlarına göre cezalar verildi. Her oyuncunun maç başı aldığı ücret karşılığında mağlubiyet cezası verilirken, ayrıca Genel Kaptan Tuncer Şengün antrenman sonu bazı oyuncularla toplatı yaptı.

Şengün Kaptan Burak, Erdem, Ramazan, Özgür, Ferdi ve Ömer ile bir araya gelerek son gelişmeler üzerine iştişare toplantısı yaptı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1961 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054280042648315