BOLUSPOR'DA OLAĞANÜSTÜ KONGRE HEYECANI

2 Ocak 2014

"KULİSLERDE HAREKETLİ SAATLER" Boluspor’da kongre heyecanı bugün yaşanacak. Son yılların en çok merak edilen kongresine bir gün kala başkan adayının kesinleşmemesi...

"KULİSLERDE HAREKETLİ SAATLER"

Boluspor’da kongre heyecanı bugün yaşanacak. Son yılların en çok merak edilen kongresine bir gün kala başkan adayının kesinleşmemesi kafaları karıştırdı. Seçim öncesi kamuoyunda öne çıkan üç isim Necip Çarıkçı, Savaş Abak ve Cavit Demir suskunluğunu koruyor.

Son yılların en kötü sezonlarından birini geçiren Boluspor’da kritik kongre bugün yapılacak. Mevcut Başkanın ve yönetiminin kongre kararı almasından sonra kamuoyunda konuşulan isimler netleşmeye başladı. 3 Ocak’ta yapılacak olan kongre öncesi üç başkan adayı ön plana çıktı. Bunlardan ilki, takımı amatör kümeye düşmek üzereyken devralıp PTT 1.Ligine kadar yükselten Necip Çarıkçı oldu. İki yıldır özlediği başkanlığa yeniden talip olmaya hazırlanan Çarıkçı, başta işadamları olmak üzere siyasiler ve bürokratlardan destek bekliyor. Destek verilmesi durumunda aday olması beklenen Necip Çarıkçı’nın liste hazırlığında olduğu öğrenildi.

ABAK’TAN, ÇARIKÇI SİNYALİ

İkinci aday ise son zamanlarda sıkça gündeme gelen Savaş Abak. Genç işadamı, mevcut yönetimin ekonomik yönden en güçlü isimlerinden biri olarak gösteriliyor. Sezon başından bu yana en sıkıntılı dönemlerde gözünü kırpmadan kulübe para aktaran Abak, şuan ki yönetimin büyük bölümünden sinyal aldı. Ancak işadamı Abak’ın, eski başkan Necip Çarıkçı’yı arayarak, “Siz varsanız benim aday olmam söz konusu olamaz” dediği öğrenildi. Yani, Necip Çarıkçı’nın aday olması durumunda Savaş Abak kesinlikle liste hazırlamayacağı öngörülüyor.

TEK LİSTE ÜZERİNDE DURULUYOR

Mevcut başkan’ın görevi bırakma kararı aldığı günden bu yana en çok öne çıkan isimlerden biri de Cavit Demir. Mevcut yönetimdeki birçok ismin ‘aday ol’ diyerek Demir’e baskı yaptığı öğrenildi. Kritik kongreye üç gün kala iki aday ağır basmaya başladı. Necip Çarıkçı ve Cavit Demir ikilisinin başkanlık için yarışacağı konuşuluyor. Ancak bugüne kadar çoğu kez tek listeyle seçime giden Boluspor’da kongre öncesi anlaşma sağlanarak tek aday gösterilip yine tek listeyle seçim yapılacağı konuşuluyor.

1653 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.24774122238159