Boluspor'da sekiz yolcu!

17 Temmuz 2013

2013-2014 sezonu hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ve 2 günlük izinin ardından dün 2.etap kamp çalışmalarına başlayan Boluspor'da 8 oyuncuyla yollar ayrılırken, alt yapıdan...

2013-2014 sezonu hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ve 2 günlük izinin ardından dün 2.etap kamp çalışmalarına başlayan Boluspor'da 8 oyuncuyla yollar ayrılırken, alt yapıdan da 8 oyuncu A takıma çıktı.

 

Yeni sezon hazırlıklarına Temmuz'un başında başlayan Boluspor, 2 günlük izinin ardından dün 2.etap kamp çalışmalarına başladı. Dün öğlen saatlerinde toplanan kırmızı-beyazlılar, Gölköy'de kros çalışması yaptı.

Antrenman öncesi kırmızı-beyazlı oyuncularla kısa bir görüşme yapan tecrübeli teknik adam Ali Beykoz 'Bugün itibariyle 2.etap çalışmalarımıza başlıyoruz. İlk etapta daha çok çabuk, kuvvet çalışması yaptık. Bu etapta daha çok topla çalışmalar yapacağız. Kendinize dikkat edin, yeni sezon öncesi sakatlık istemiyorum' dediği öğrenildi.

Antrenmana serbest düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, daha sonra kondisyoner Sonkan Konak nezaretinde Gölköy'de kros çalışması yaptı. Yaklaşık 45 dakika süren çalışmada kırmızı-beyazlı oyuncuların yorgun oldukları gözlemlenirken, istekli ve arzulu oldukları ise gözlerden kaçmadı. Teknik direktör Ali Beykoz, zaman, zaman oyuncularıyla koşular yaparak, oyuncularıyla minik, minik konuşmalar yaptı. Antrenmanı soğuma hareketleriyle tamamlayan kırmızı-beyazlılar, bugün sabaha ve akşam yapacağı çift çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.

8 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI

İkinci etap kamp çalışmalarına dün akşam başlayan Boluspor'da 8 oyuncuyla yollar ayrıldı. Yaklaşık 12 gün süren 1.etap kamp süresince denenmeye gelen ve geçtiğimiz sezon 2.Lig ve 3.Liglerde kiralık olarak forma giyen oyuncuların yer aldığı 1.etap kampı sonrası teknik direktör Ali Beykoz'un kırmızı-beyazlı yönetime vermiş olduğu rapor doğrultusunda 8 oyuncuyla yollar ayrıldı. Denenmeye gelen 2 Senegalli oyuncuyla birlikte Fırat Demir ve Mustafa Aydemir'e takım bulmaları istenirken, Doğancan Akkaya, Fatih Çolak, Abdülsamet Kırım ve Samet Eker'in ise kiralık gönderileceği öğrenildi.

8 OYUNCU A TAKIMA ÇIKTI

Teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda 8 oyuncuyla yollarını ayıran Boluspor'da, geçtiğimiz sezon kiralık oynayan ve Alt yapıdan üst yapıya çıkan 8 oyuncusu ise 2013-2014 sezonunda A takımda yer alacak. Geçtiğimiz gün profesyonelliğe imza atan oyuncular içersinde Yasin Dülger'in yaşı küçük olduğu için A takımla idmanlara çıkacak ve kendisinden A2 takımı da yararlanacak. Genç oyuncu Yasin dışında Cenk Özbey, Melih Ağa, Tolga Değirmenci, Orhun Öztürk, Oltan Karakullukçu, Harun Tutum ve Mehmet Can Işık A takım kadrosunda yer alacak.


3072 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066512107849121