Boluspor’da sular durulmuyor! Kriz giderek büyüyor

25 Eylül 2023

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor'a darbe üstüne darbe gelmeye devam ediyor. Geçmiş yıllarda görevde bulunan yönetimlerde görev alan bir...

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor'a darbe üstüne darbe gelmeye devam ediyor. Geçmiş yıllarda görevde bulunan yönetimlerde görev alan bir çok personelin sigortaları ödenmediği için kırmızı beyazlılar kulüp lisansı alamıyor. SSK ise Boluspor’a icra takibi başlattı.

Haris Hajdarevic dosyası can sıktı

Boluspor, geçmiş dönemde görevde bulunan yönetimin Bosna Hersekli oyuncu Haris Hajdarevic'e ödeme yapmaması sonrası CAS’tan 250 bin Euro ve 50 bin Frank cezası almıştı. CAS, cezanın 17 Ekim’e kadar ödenmesini hükmetmişti.

Kulüp lisansı sıkıntıya girdi

Kırmızı beyazlılar bu kez SSK’dan gelen icra takip haberleriyle şok yaşadı. Geçmiş yönetimlerin görev süreleri boyunca kulüp çalışanlarının sigorta primlerin ödemediği için kulüp lisansı alma hakkı sıkıntıya girdi.

İcra takibi başlatıldı

Boluspor Başkanı Savaş Abak, geldiği günden beri hem eski yönetimin koymuş olduğu temlikler ve futbolcu borçları ile uğraşırken, birde SSK icra takibi sorunu ile karşı karşıya kaldı. 3 puan silme tehlikesi ile karşılaşan Boluspor yönetimi, eski yönetimin görev süresi içerisinde çalıştırdığı personelin sigorta primleri ödenmezken bu borçlardan Başkan Abak ve yönetimi mücadele etmeye çalışıyor.

29 Eylül Cuma günü ödeme yapılması zorunda  

Boluspor, 29 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar SSK’ya ödeme yapmaz ise kulüp lisansı alamayacak. Kırmızı beyazlılar, Bosna Hersekli oyuncu Haris Hajdarevic'e ödeme yapmaması sonrası CAS’tan 250 bin Euro ve 50 bin Frank cezanın yanına birde SSK borçlarından oluşan icra takibinin ardından eli kolu bağlandı.

Başkan Abak arayış içine girdi

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, 3 puan silme cezası gelmemesi için cuma gününe kadar ödeme yapmak için arayış içine girdi.

1813 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12854504585266