Boluspor’da Teknik Adam Arayışları

9 Haziran 2015

Boluspor’ da teknik direktör arayışları devam ediyor. İrfan Buz ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Boluspor’da geçtiğimiz sezon Giresunspor’u çalıştıran Erkan Sözeri ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadığı gelen haberler arasında yer aldı. Kırmızı beyazlı yöneticilerin ilerleyen günlerde Erkan Sözeri ile tekrar görüşmesi bekleniyor.

Haber Fahri Gündüz :Burhan Yeşiltaş 

Boluspor’ da teknik direktör arayışları devam ediyor. İrfan Buz ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Boluspor’da geçtiğimiz sezon Giresunspor’u çalıştıran Erkan Sözeri ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadığı gelen haberler arasında yer aldı. Kırmızı beyazlı yöneticilerin ilerleyen günlerde Erkan Sözeri ile tekrar görüşmesi bekleniyor.

Teknik direktör arayışlarına devam eden Boluspor’da Erkan Sözeri ile yapılan görüşmelerden de sonuç alınamadı. İrfan Buz, Mehmet Altıparmak, Sait Karafırtınalar ile birçok teknik adamla görüşen Boluspor yönetimi son olarak Giresunspor’dan ayrılan Erkan Sözeri ile bir görüşme yaptı. Yeni sezon için teknik direktör arayışları devam ederken, kırmızı beyazlılarda kimin göreve getirileceği de merak konusu oldu.

İrfan Buz ile Bolu’da görüşen bu görüşmelerde son anda sonuç alamayan Boluspor yönetimi tüm hızıyla teknik direktör arayışına devam ediyor. Son olarak gündemine Erkan Sözeri’yi alıp girişimlerde bulunan Boluspor yönetiminin bu görüşmeden de sonuç alamadığı gelen haberler arasında.

Arayışlarına devam eden Boluspor’da Güvenç Kurtar ile geçen sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u çalıştıran İsmet Taşdemir’in de Boluspor’un listesinde olduğu söyleniyor.

ERKAN SÖZERİ KİMDİR?

Erkan Sözeri (d. 19 Mayıs 1966, Ankara), eski Türk futbolcu ve teknik direktör.

FUTBOLCULUK KARİYERİ

1990 Yılında Gaziantepspor forması giyerek profesyonel futbola başlayan Erkan Sözeri ardından Trabzonspor forması giymiştir. Gençlerbirliği takımına transferi 1992 yılında gerçekleşir. Burada çeşitli zaferlere imza atan Sözeri 1996 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Bu transfer gerçekleştiğinde 32 yaşında olan Sözeri, bu yaşta transfer olan ender futbolculardandır. Burada pek fazla forma şansı bulamayan Sözeri, Çaykur Rizespor'a kiralık gönderildi. Futbolunun son dönemlerinde ise Göztepe takımına transfer oldu ve futbolu bu takımda 2002 yılında bıraktı. Sözeri, Süper Lig'de toplam 251 maç forma giydi ve bu karşılaşmalarda 21 gol kaydetti. Türkiye Kupasında 19 maçta 1 gol, 2.Ligde 54 maçta 3 gol kaydetti.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlüğe başladı. 2003 yılında MKE Kırıkkalespor'da Durmuş Ali Çolak'ın yardımcılığını yaptı. Bir sonraki sene aynı takım onu teknik direktörlüğe getirdi. 2006 yılında Muğlaspor'un teknik direktörlük görevine getirilir, burada başarısız bir sezon geçirir ve takım bir alt kümeye düşer. Bir sonraki sezon Uşakspor'ın teknik direktörlük görevine getirilir fakat burada da aynı sonuç gerçekleşir kulübün maddi sıkıntıları ve borçlarından dolayı bir alt kümeye düşer.

2007 yılında ise Şanlıurfaspor'un başına geçer ve burada diğerlerinden farklı bir sezon geçirir takım ligi orta sıralarda bitirir fakat görevine son verilir. 2007 senesine gelindiğinde Sözeri memleketinin takımı olan Türk Telekomspor'un başına geçer ve 1.Lig'de güzel bir sezon geçirir.2009'da İskenderun Demir Çelikspor'un teknik direktörlük görevine getirilmiştir fakat devre sonuçlanmadan görevine son verilmiştir. 2009-2010 sezonunda Fethiyespor'da Mustafa Ceviz'in yerine getirilmiştir. Burada son sıralarda olan takımı ligde bırakmıştır ve bir sonraki sezon için yeni bir sözleşme imzalamıştır. 2010-2011 sezonunda Fethiyespor'da başarılı bir sezon geçiren Sözeri takımının hedefi olan Bank Asya 1.Lig başarısı için çabalayacak. 2013-2014 sezonunda ise Spor Toto Süper Lig'den PTT 1.Lig'e düşen Orduspor'u çalıştıracaktır. 2013-14 1. Lig sezonunun son haftalarına doğru alınan kötü sonuçlardan sonra Orduspor yönetimi ile yapılan görüşmeler ile karşılıklı anlaşarak görevden ayrılmıştır

2491 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.060544013977051