Boluspor’dan görülmemiş proje!

8 Şubat 2024

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Trendyol 1.ligde ikinci devreye fırtına gibi başlayan Boluspor’da başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri ses getirecek...

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)-Trendyol 1.ligde ikinci devreye fırtına gibi başlayan Boluspor’da başkan Savaş Abak ve yönetim kurulu üyeleri ses getirecek bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Bünyesinde 80 personeli bulunan Boluspor’da giderlerin bir kısmı çalışan maaşları olarak biliniyor. Kırmızı beyazlı takım, Profesyonel A takım olmasa bile 80 kişinin maaşını ödemekle yükümlü konumda bulunuyor. Kırmızı beyazlılar geliştirdikleri projeyle ilimizde bulunan büyük firmaların desteğini alarak her ay bir personelinin giderlerinin karşılanması konusunda firmalarından destek isteyecek.

Bu doğrultuda harekete geçen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Söbütay ve Muhterem Hevesker ilk olarak şehrin önemli firmalarından Okan Tur A.Ş. firması sahibi iş insanı İlhan Bilen ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk’ü iş yerinde ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, her ay Boluspor’da görev alan bir personelin maaşını karşılayacağının sözünü verdi.

“Her ay 1 personelin giderlerini karşılayacağımızın sözünü verdik”

Okan Tur A.Ş. firması Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk ziyarette yaptığı açıklamada; “Boluspor Kulübü Başkanımız Savaş Abak ve yönetim kurulundaki arkadaşları bizleri ziyarete geldiler. Memnun kaldık ziyaretlerinden dolayı. Başlattığı kampanyaya da destek olmak üzere elimizden gelenin fazlasını yapacağımızın sözünü verdik. Kampanyada çok güzel. Bolusporumuzun zor şartlarda personel giderlerinin en azından 80 personel giderimizin Bolu’daki iş adamlarının desteğinden bahsetti. Biz de bunu çok uygun gördük. Bir tane personelimizin bundan sonra maaş ve giderlerini inşallah nasip olursa Okan Tur A.Ş. olarak biz karşılayacağız. Tabi Boluspor bizim gözbebeğimiz. Sadece Okan Tur ailesi olarak bizler değil de, diğer iş insanı arkadaşlarımızın da bu kampanyaya destek vermelerini çok isteriz. Savaş Başkanımı zaten elinden geleni yapıyor. İnşallah play-off’lara doğru gidiyoruz. Bundan sonrada Boluspor’a başarılar diliyoruz. Tekrar belirtmek isterim ki, diğer iş insanlarının bu kampanyaya destek vermelerini rica ediyorum. Boluspor bizim takımımız. ” dedi.

“Her firma 1 personelimizin aylık giderini karşılarsa bizim omzumuzdan biraz daha yük alır”

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ise, “Bugün Okan Tur’dayız. Okan Tur ilk yarı bizlere büyük bir destek oldu. Buradan Mehmet ve İlhan ağabeye tekrar teşekkür ediyorum. Sizlerin de bildiği gibi biz Trendyol 1.ligdeyiz. Kulüplerin A takım harici yaklaşık 60 ile 110 kişi arası personeli var. Bizim kulübünde yaklaşık 80 personeli var. A takım olsun, olmasın. Aşçısı, temizlikçisi, stadyum görevlileri, çim saha çalışanı, fizyoterapistler bizde yaklaşık olarak 80 tane personel var. Okan Tur Mehmet ve İlhan ağabeylerle geçen görüştüğümüzde sağ olsunlar bize destek vermişlerdi. Dediler ki ‘1 personeli karşılayalım, 1 personelin ücretini biz ödeyelim 1 yıl boyunca’ Öncelikle Okan Tur’a teşekkür ediyorum. İlhan ve Mehmet ağabeye ayrıca teşekkür ediyorum. Bu belki de bir başlangıç olur. 80 tane personelimiz var. Bolu’da 80 tane iş adamı 80 tane fabrika var. Biz bu 80 personelimizin ücretini karşılayacak bir bütçe oluşturabilirsek yaklaşık Boluspor bütçesinin %17-18’ini karşılamış oluruz. Bu da bizim sırtımızdaki yükün 5’te 1’ini karşılamış olur” şeklinde konuştu.

Bu zorlukları aşmak için kulüp yönetimi, ildeki büyük firmaların desteğini alarak her ay bir personelinin giderlerini karşılamayı hedefliyor. Bu yöntemle, iş dünyasının katkısıyla kulübün finansal yükü azaltılacak ve Boluspor'un daha sürdürülebilir bir yapıya kavuşması amaçlanıyor.

 

921 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.088150024414062