Boluspor’dan icra şokuyla ilgili resmi açıklama

26 Ocak 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor Kulübü sabah saatlerinde kulübe gelen icra yetkilileriyle sarsıldı.  Kırmızı beyazlıların eski kalecisi Ozan Evrim Özenç,...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor Kulübü sabah saatlerinde kulübe gelen icra yetkilileriyle sarsıldı.  Kırmızı beyazlıların eski kalecisi Ozan Evrim Özenç, eski başkan Necip Çarıkçı döneminden kalan alacakları sebebiyle Boluspor'u icraya verdi. İcra yetkilileri sabah saatlerinde kulüp binasına geldi. Boluspor, 250 bin liralık borcu, 1 milyon 709 bin lira olarak ödeyecek.

Boluspor, konuyla ilgili resmi internet sitesinden açıklama yayınladı. Kırmızı beyazlılar tarafından yapılan açıklamada; “Eski Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’nın döneminde Boluspor forması giyen kaleci Ozan Evrim Özenç (2019-2020)’in Kulübümüz tesislerine haciz memurlarını göndermek suretiyle Boluspor’un kupalarına, takım otobüsüne ve araçlarına yapmış olduğu haciz işlemi bardağı taşıran son damla olmuştur” ifadelerine yer verildi.

“Maalesef eski Başkanların yarattığı borç yükü ile mücadele etmek zorunda kalmış bulunmaktayız”

Boluspor’un eski başkanların yarattığı borç yükü ile karşı karşıya kalındığı vurgulanan açıklamanın devamında “Kulübümüz, bilindiği üzere Trendyol 1. Lig’de çoğu kulübün olduğu gibi çok zor maddi şartlar altında mücadele etmektedir. Göreve geldiğimiz 28 Mayıs 2022 tarihinden bugüne kadarki geçen süreçte eski Başkanların temliklerinin ödemeleri, eski futbolcuların ve eski personellerin ödemeleri gibi benzeri birçok mali sorun ile mücadele etmekteyiz. Dolayısıyla, bugünü ve yarını düşünerek Kulübümüzü hak ettiği yerlere taşımak için mücadele etmemiz gerekirken, maalesef eski Başkanların yarattığı borç yükü ile mücadele etmek zorunda kalmış bulunmaktayız” denildi.

“Eski dönemlerden kalan borçlar ile karşı karşıya kalmaktayız”

Eski dönemlerden kalan borçlarla karşı karşıya kalındığının altı çizilerek; “Kendi alacaklarını tahsil etmek uğruna, Kulübümüzün tüm gelirlerini görevden ayrılmadan önce kendilerine temlik eden eski Başkanlarımız, bu hassasiyetlerini, kendi dönemlerinde Kulübümüzü altına soktukları büyük borç yükünden kurtarmak adına göstermemişlerdir. Kulübümüzü mali olarak aydınlığa taşımak adına çaba sarf ederken, her yeni gün plan ve programımızda olmayan eski dönemlerden kalan borçlar ile karşı karşıya kalmaktayız” ifadeleri kullandı.

“Haciz işlemi bardağı taşıran son damla olmuştur”

Haciz memurlarının Boluspor’un kupalarına, takım otobüsüne ve araçlarına haciz işlemi başlatılması bardağı taşıran son damla olduğu belirtilerek; “Bugüne kadar Boluspor’un menfaatleri gereği bu ve benzer konularda hiçbir açıklama yapılmadı, ancak bugün Eski Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’nın döneminde Boluspor forması giyen kaleci Ozan Evrim Özenç (2019-2020)’in Kulübümüz tesislerine haciz memurlarını göndermek suretiyle Boluspor’un kupalarına, takım otobüsüne ve araçlarına yapmış olduğu haciz işlemi bardağı taşıran son damla olmuştur” denildi.

“İlk günkü inanç ile göstermekten geri durmayacağız”

Yönetim kurulu olarak kulübü en iyi yerlere getirmek için ellerinden gelen gayreti gösterecekleri ifade edilerek; “Unutulmasın ki, bizler, mevcut yönetim kurulumuz olarak, tüm bu zorluklara rağmen, Kulübümüzü yaşatmak ve hak ettiği yerlere taşımak adına elimizden gelen tüm gayreti ilk günkü inanç ile göstermekten geri durmayacağız”

“Eski Başkanların sessizliğini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz”

Açıklamanın sonunda eski başkanların sessizliğini koruduklarını yer verildi: “Ancak, bugüne kadar elini taşın altına koymayarak, yüklü sözleşmeler ve faiz yükü ile Kulübümüzü büyük bir borç bataklığına sürükleyen ve Boluspor Kulübü’nü düşürdüğü bu durumdan üzüntü dahi duymayan eski Başkanların sessizliğini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”

241 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.08213996887207