BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM

22 Ekim 2016

Boluspor, TFF 1’inci ligin 8’inci haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada Giresunspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Kırmızı beyazlıların gollerini Poepon attı. Boluspor puanını 17’ye çıkartarak lider Yeni Malatyaspor’u takibini sürdürdü. Boluspor, Giresunspor’un 16 maçlık yenilmezlik serisini sona erdirdi. Kırmızı beyazlılarda Poepon skoru belirleyen isimlerin başında yer aldı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa Giresunspor karşısına, Soner, Renato, Diarra, Özgür, Furkan, Yusuf, Özgür İleri, Emre, Murat, Tunahan, Poepon on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi, Necati, Hakan, Fatih, Anco, Andre, Berat yer aldı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, geçen hafta 2-0 kazanan kadroyu Giresunspor karşısında da sahaya sürdü. Kırmızı kart cezası sona eren Andre Santos ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.

Ev sahibi takım Giresunspor ise Boluspor karşısına, Eser, Berkan, Hüsamettin, Igors, Özgür, Dodo, Panajotis, Tomić, Guido, Volkan, Özgürcan Özcan on biri ile çıktı.

İLK ATAK BOLUSPOR’DAN

Karşılaşmaya Giresunspor’un vuruşu ile başlandı. Maçın ilk ciddi atağını 4’üncü dakikada Boluspor yakaladı. Emre’nin kullandığı serbest vuruşta topu kafa ile ağlara göndermek isteyen Yusuf Emre’nin vuruşunu Eser Altın çizgiden kornere tokatladı. Boluspor bu dakikada mutlak bir pozisyondan faydalanamadı.

BOLUSPOR’DAN ARKA ARKAYA POZİSYONLAR

Maçın 9’uncu dakikasında bu kez Giresunspor gole çok yaklaştı. Volkan Okumak’ın uzaktan çektiği sert şutu kaleci Soner Şahin direk dibinden kornere çeldi. Boluspor, gole bir kez daha çok yaklaştı. Giresunspor savunmasının hatasını çok iyi değerlendiren Emre topu çalarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Emre’nin zayıf vuruşu üstten auta çıktı.

GİRESUNSPOR PENALTIDAN GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık dilimi golsüz eşitlikle sona erdi. Giresunspor maçın 24’üncü dakikasında penaltı kazandı. Karşılaşmanın hakemi Özgür İleri’nin, ceza sahası içinde Volkan Okumak’a yaptığı hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Topun başına geçen Özgürcan Giresunspor’u 1-0 öne geçirdi. Özgür İleri, bu pozisyonun ardından sarı kart gördü.

MURAT’IN KAFASI DIŞARI GİTTİ

Boluspor, 38’inci dakikada beraberlik golüne çok yaklaştı. Emre, Yusuf Emre ile verkaç yaptı. Ceza sahasının dip çizgisinden ceza sahasına ortalayan Emre’nin pasına kafayı vuran Murat Yıldırım’ın vuruşu yandan auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Giresunspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

ÇAPA’DAN İLK MÜDAHALE

Maçın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa ilk oyuncu değişikliğini ikinci yarının başında yaptı. Jansen oyuna girdi, Tunahan oyundan çıktı. Maçın 46’ıncı dakikasında Renato Arapi sarı kart gördü.

ANDRE SANTOS OYUNDA

Maçın 57’inci dakikasında Diarra sarı kart gördü. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 58’inci dakikada yaptı. Andre Santos oyuna girdi, Yusuf Emre oyundan çıktı. Karşılaşmanın 60 dakikalık bölümü Giresunspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.  

POEPEN KAFAYLA AĞLARI GÖRDÜ

Boluspor, maçın 69’uncu dakikasında beraberlik golünü buldu. Emre Kılınç’ın ortasını çok iyi takip eden Poepon kafa ile topu Giresunspor ağlarına yolladı. Boluspor bu golle maçta beraberliği yakaladı. Boluspor’dan Andre Santos maçın 71’inci dakikasında sarı kart gördü.

POEPON’DAN JENERİKLİK GOL

Boluspor, maçın 82’inci dakikasında öne geçti. Poepon ceza sahası dışından ölçtü biçti, topu çatala yolladı. Boluspor bu golle deplasmanda 2-1 öne geçti. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 87’inci dakikasında yaptı. Fatih Turan oyuna girdi, Murat Yıldırım oyuna girdi. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi.

16 MAÇLIK REKOR TARİHE GÖMÜLDÜ

Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, deplasmanda Giresunspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Kırmızı beyazlıların gollerini Poepon attı. Boluspor deplasmanda aldığı 3 puanla puanını 17’ye çıkardı. Boluspor, Giresunspor’un kendi sahasında 16 maç yenilmeme rekorunu da tarihe gömdü.

 

 

 

BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM
BOLUSPOR’DAN SERİYE DEVAM

2603 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.56264400482178