Bolusporlu oyuncu Bilgiç’ten özel açıklamalar

9 Ocak 2024

  (ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor’un Antalya-Belek kampı sürüyor. Kırmızı beyazlılarda ilk devrenin son maçında sakatlanan Hakan Bilgiç, özel açıklamalarda...

(ÖZEL HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- Boluspor’un Antalya-Belek kampı sürüyor. Kırmızı beyazlılarda ilk devrenin son maçında sakatlanan Hakan Bilgiç, özel açıklamalarda bulundu. Sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren tecrübeli oyuncunun kısa sürede takıma dönmesi bekleniyor.

Bolusporlu oyuncu Hakan Bilgiç, iyi bir çalışma ortamı yakaladıklarını ifade ederek; “En yakın zamanda play-off hattına kendimizi atıp, oralarda kalıp yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi.

“İkinci yarıya kazanarak başlamak istiyoruz”

İlk devreyi istedikleri gibi bitiremediklerinin altını çizen Bilgiç; “Ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitirmedik. Kazanabileceğimiz maçları kazanamadık. Şimdi ikinci yarıya çalışarak girmek istiyoruz. Önümüzde bir Adana maçı var. İkinci yarıya kazanarak başlamak istiyoruz. Sakatlığım var. Biraz toparladıktan sonra takımla birlikte başlamak istiyorum. Takım olarak kampımız iyi gidiyor” şeklinde konuştu.

“Play-Off hattına kendimizi atmak istiyoruz”

Bilgiç, takıma katılan oyuncularla daha iyi bir takım hüviyetine büründüklerini sözlerine ekleyerek; “Aramıza yeni katılan arkadaşlarda ciddi anlamda katkı sağlayacaklar. Yönetim, teknik heyet ve oyuncu grubu olarak güzel bir birliktelik yakaladık. Bu birlikteliği devam ettirmek istiyoruz. En yakın zamanda play-off hattına kendimizi atıp, oralarda kalıp yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi.  

“Oyuncu grubu olarak sahaya %100’ümüzü vermemiz lazım”

Camia olarak birlik beraberlik içinde başarıya odaklandıklarını aktaran Bilgiç; “Bazen takımlarda istemedikleriniz olabilir, kötü süreçler yaşanabilir. Bunun için herkes özveri olmak zorunda. Takımımızda çok karakterli oyuncular var. Oyuncu grubu olarak sahaya %100’ümüzü vermemiz lazım. Saha dışında da aynı şekilde. Biz inanıyoruz başarı birlik ve beraberlikten gelir. Camia olarak birlik beraberlik içinde başarıya gitmek istiyoruz. Başarının bu şekilde geleceğini düşünüyorum. Biz hiçbir zaman karamsar olmadık. Bizim takımın kalitesini de biliyoruz. Gelen, giden oyuncu çok oluyor. Bir takımda ilk on birde 5-6 oyuncu değiştiği zaman bazen uyum süreci olabiliyor. Biz kendimizi biliyoruz. Daha iyi bir takım olacağımızı da biliyoruz. Çok çok iyi olacağımızı biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Boluspor taraftarına destekleri için her zaman teşekkür ediyorum”

Bilgiç, Boluspor taraftarına da çağrıda bulunarak; “Boluspor taraftarına destekleri için her zaman teşekkür ediyorum. Ama stadyumu doldurabileceklerine de inanıyorum. İkinci yarı bizimde gayretimizle daha güzel olacağını düşünüyorum” dedi.

767 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.51101303100586