BOLUSPORLU TARAFTARLARDAN HAKEM TEPKİSİ

24 Mayıs 2017

Boluspor’un Play-Off mücadelesinde yarın Göztepe ile oynayacağı ilk karşılaşmanın hakemi olarak Bülent Yıldırım’ın atanmasına Boluspor taraftarları tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig’e çıkmak için Play-Off mücadelesi veren Boluspor’un yarın Göztepe ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesi Boluspor taraftar grupları maçın hakeminin Bülent Yıldırım olarak atanmasına tepki gösterdi.

Boluspor taraftar gruplarından Cadde 14 lideri Fatih Altundal, Bülent Yıldırım’ın hatalı karar verdiğinde takipçisi olacaklarını ifade ederek, “Göztepe ile ligin ilk yarısında oynadığımız maçın hakemi ile Play-Off’taki ilk karşılaşmamızın hakemi aynı kişi. İlk devre Göztepe ile oynadığımız deplasman karşılaşmasında direk sonucu etkileyen çok bariz hatalar vardı. Bu kararlar altında 1-0 kaybettiğimiz bir maç var. Yarınki karşılaşmada her iki takım için de sonuca etki edecek hatalı kararlar vermesin istiyoruz” şeklinde konuştu.

Tepkilerinin Göztepe kulübü ya da camiasına olmadığını özellikle belirten Altundal, “Biz sadece Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun vermiş olduğu karara tepki göstermek için bir araya geldik. Dikkat edilmesini istiyoruz çünkü dikkat edilmediği takdirde Türk futbolunda yaşanılanlar ortada. Tepkimize kulak verilmesini ve bu şehrin vebaliyle hiç kimse oynamasın istiyoruz” dedi.

“KİMSENİN VEBALİNİ ALMASINI İSTEMİYORUZ”

Altundal’ın ardından Yarenler grubu adına söz alan Ahmet Kırcalı ise, “Sosyal medya üzerinden birkaç tepkimiz oldu. Bu durumla alakalı. Göztepe camiası ve taraftarlarıyla hiçbir alakası yok bu tepkinin. Bu tamamen Federasyonun ve Merkez Hakem Kurulu’nun yapmış olduğu atamayla ilgili bir sıkıntı. Çünkü ilk maçı da Bülent Yıldırım yönetmişti. Orada oynadığımız maçı ve 1–0 kaybetmiştik. Bazı pozisyonlarda hatalı kararlar vermişti kendisi. Biz yarın aynısı olmasın istiyoruz. Yarın sonuca etki etmeden güzel maç yönetsin istiyoruz. Bizim tek derdimiz bu. Bunun takipçisi olacağız. Direk sonuca etki edecek kararlar verdiği takdirde iki takım adına da biz takipçisi olacağız. Kimsenin vebalini almasını istemiyoruz. İnşallah yarın oradan güzel bir sonuçla Bolu’ya döneceğiz.

“FEDERASYON VE MHK ADINA BİR SKANDALDIR”

Göztepe-Boluspor maçına Bülent Yıldırım’ın sezonun ilk yarısında oynanan maçında hakemi olduğunun altını çizen Kırcalı; “Federasyon ve MHK adına bir skandaldır” dedi.

Kırcalı sözlerine şöyle devam etti: “Türk hakemlerinin gençleşmeye gideceği söylenirken, böyle bir hakemin bu maça atanması ve sezonun ilk yarısında yine aynı sahada, aynı maçı yöneten bir hakemin atanması gerçekten skandal. Federasyon ve MHK adına bir skandaldır. İnşallah biz yanılırız. Hakem sonuca etki etmeden iki takım adına da doğru, güzel bir maç yönetir. Şu an bize ayrılan tribün tamamen doldu.”

“UZUN ZAMANDAN BERİ BÖYLE BİR HAVAYA, BİR HEDEFE KİLİTLENMEMİŞTİK”

Yarenler gurubu üyelerinden Ahmet Kırcalı son olarak, Bolusporlu taraftarlara da çağrıda bulunarak sözlerini şöyle noktladı: “Yarın ki, maçın sonucu ne olursa olsun, hiçbir zaman umudumuzu kaybetmeyelim. Pazartesi günü burada oynanacak olan maçta tribünü doldurup takımımız destekleyelim. Uzun zamandan beri böyle bir havaya, bir hedefe kilitlenmemiştik. Hasretlik vardı. Bu sene en azından Play-Off’u başardık. İnşallah güzel bir sonuçla da şampiyon oluruz bu sene.” 

2902 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.37451410293579