BOLUSPOR’U ELLERİYLE BESLİYORLAR

11 Ocak 2017

Dünyaya ün salan Bolulu aşçılar Boluspor’a Belek’te gözlerinin nuru gibi bakıyorlar. İkinci yarıya Antalya Belek’te hazırlanan Boluspor’a 50 kişilik bir aşçı ordusu kırmızı beyazlıların bir dediklerini iki etmiyorlar.

Kaya Belek Palazzo Rezortta ekmeklerini kazanan Bolulu aşçılar sevdaları Boluspor için adeta mekik dokuyorlar.  Kaya Belek Palazzo Rezort otelin Aşçı başı Yardımcısı Mustafa Yıldırım ve Alakart Şefi İsmail Yıldırım açıklamalarda bulundu.

“BOLUSPOR’UN BURADA OLMASINDAN DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUZ”

Kaya Belek Palazzo Rezort otelin Aşçı başı Yardımcısı Mustafa Yıldırım şöyle konuştu: “İki taraflı mutluluk duyuyoruz. Her yıl burada Boluspor’u ağırlıyoruz. Bununla ilgili arkadaşlar ekstra efor sarf ediyor çünkü hepimiz Boluluyuz. Bolu’nun iyi olması, ligde iyi bir yerde olması moral ve motivasyon anlamında katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere. Onunla ilgili de bütün arkadaşlar ekstradan gelen takımlarla beraber Bolulu olduğumuz içinde tabiî ki onlara burada ekstradan ilgi, alaka göstermeye çalışıyoruz ki ikinci yarıyı en iyi şekilde geçirsinler ve sonucunda da burada hepimiz mutlu olalım. Bolulu aşçılar, Osmanlı mutfağı, Osmanlı dönemine ve Atatürk’ün aşçısına kadar mutfaktaki birçoğu Bolulu aşçılardan oluşmaktadır. Yine bizim aşçı başımız Bolulu. Kendisi Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi mezunu. Bununla ilgili Boluspor’un burada olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Boluspor’u burada ağırlamaktan biz ekstra mutlu oluyoruz, ekstra efor sar ediyoruz. İnşallah ikinci yarıda bizim burada arkadaşlarımızın hazırladığı yemeklerle daha iyi bir ikinci yarı geçirmelerini diliyoruz.”

“BOLUSPOR’A BAKARKEN, DAHA BÖYLE GÖNLÜMÜZ ÇARPARAK BAKIYORUZ”

Alakart Şefi İsmail Yıldırım ise şunları dile getirdi: “Küçük Şehrin, Büyük Öyküsü’nü bütün ülke genelinde nasip olsun, umudumuz bu ki bütün dünyada bir Barcelona olmasak bile, bir Villerreal gibi tanınması için elimizden gelen, gönlümüzden geçen kişilerin burada oldukları için ben kendim adına çok çok mutluyum. Çok maçlara gidemiyoruz gurbetteyiz. Bizim Bolu sevgisi çok farklıdır. Şu anda şehrimiz küçük ama öyküsü büyük olduğu için bizi en çok temsil eden Bolusporumuz. Boluspor’un da şu anda çalışmış olduğumuz otelde konaklaması olması bize ayrı bir mutluluk ayrı bir memleket özlemini gidermemiz için artı oldu. Evet, her takıma işimiz gereği, profesyonelliğimiz gereği, bakıyoruz ama Boluspor’a bakarken, daha böyle gönlümüz çarparak bakıyoruz. Maça gittiğimizde izlemiş olduğumuz oyuncuları yan yana yemek servisi yaparken görüyoruz. Her yıl Boluspor’u bekliyoruz.”

 

 

3942 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.084139823913574