“BOLUSPOR’U HİÇ BORÇLANDIRMADAN GETİRDİLER”

27 Ocak 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Salı günleri yayınlanan ‘Serbest Vuruş’ programının canlı yayın konuğu oldu. Moderatörlüğünü Köroğlu Gazetesi Spor Müdürü Mustafa Özkan’ın yaptığı programda Yılmaz, yorumcular İlhan Özdemir ve Hakkı Öztabağ’ın sorularını cevapladı.

Programın ilk bölümünde Boluspor’un eski başkanlarından Necip Çarıkçı’nın dönemini değerlendiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; “Necip Başkan ve ekibi Boluspor’u bu noktalara doğru getirirken, Boluspor’u hiç borçlandırmadan getirdiler. İşin belki en can alıcı noktası bu” ifadelerine yer verdi.
Haber: Burhan Yeşiltaş
“SÜREKLİLİĞİ SAĞLAYAN UZUNCA YILLAR BOLUSPOR’U BİR YERLERE TAŞIDILAR”
Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: “Ben Belediye Başkanı olduğum ilk dönemde Boluspor’un anahtarları önüme kondu. O Sağ olsun Necip Beyi başkan yaptılar. Sürekliliği sağlayan uzunca yıllar Boluspor’u bir yerlere taşıdılar. O dönemde de Süper Lige çıkma konusunda da iki defa finallerden döndük. Sağlıklı ve sürekli bir yönetim her şeyde başarıyı getiriyor. Necip Başkanın ve ekibinin birlikteliği sayesinde Boluspor çok iyi konumlara geldi ama neden şampiyon olup, Süper Lige çıkamadığının cevabını vermekte zorlandı.
“BOLUSPOR’U HİÇ BORÇLANDIRMADAN GETİRDİLER”
Necip Başkan ve ekibi Boluspor’u bu noktalara doğru getirirken, Boluspor’u hiç borçlandırmadan getirdiler. İşin belki en can alıcı noktası bu. Ama Süper Lige çıkamadığı günden bugüne kadar Boluspor’dan nemalanan herkes Boluspor’a ve bana yüklendiler. Necip Başkan ve Alaaddin Başkan, Boluspor’dan ellerini bir çekseler daha iyi olacak dediler. Bunlar Bolu’da değer buldu. Hiç kimse yanlış yapıyorsunuz demedi. Herkes bu adamların yanında yer aldı. Necip Başkan ve onun yönetimindekiler Boluspor’u yönettikleri dönem sonunda bıraktıklar gün Boluspor’a dönmesine hiçbir engel olmadan teslim ettiler.
“NECİP BEY ZAMANINDA, BOLUSPOR’UN HİÇBİR BORCU YOKTU”
Bu yönetim Boluspor’u eline aldığında içinden çıkılamaz bir pozisyonda Boluspor’u eline aldı. Necip Bey zamanında, Boluspor’un hiçbir borcu yoktu. Şu anda bu borç, bu yönetimin yaptığı borç değil. Arada katlanarak gelen ve kucaklarında buldukları borçla karşı karşıyalar ve bunu döndürmek zorundalar. Bunu döndürmek için bütün güçlerini seferber ediyor mu bu gençler. Bu gençleri Boluspor kullanıyor dedim. Geçmiş dönemdekiler Boluspor’u kullanmışlardır. Ama bu gençleri Boluspor kullanıyor.
“…ŞU ANDA BORÇ 10 MİLYONUN ÜZERİNE ÇIKTIYSA...”
Boluspor’u sevenlerin bir beklentisi var. Şampiyonluk. Öyleyse siz, akıllı olarak sağlıklı, kalıcı bir yapıyı sürdürebilirlik içerisinde yönetirsiniz veya dolduruşa gelir gidebilirsiniz. Eğer Necip Çarıkçı ve ekibinin başkanlığındaki Boluspor’un borcu 1–2 milyonu geçmezken, şu anda borç 10 milyonun üzerine çıktıysa. Ben Necip’ten sonra gelen her başkana Necip’inkiler dahil olmak şartıyla ilave bir şeyler vermek için bütün gücümle seferberim. Ama maalesef katlana katlana bu noktaya geldi.”

1981 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067773103713989