Boluspor'un En Büyük Zaafı

18 Şubat 2013

PTT birinci ligde 22 hafta geride kalırken Boluspor da kendi sahasında Kartalspor'dan dördüncü yenilgisini alarak ilk iki yolunda büyük bir...

PTT birinci ligde 22 hafta geride kalırken Boluspor da kendi sahasında Kartalspor'dan dördüncü yenilgisini alarak ilk iki yolunda büyük bir yara aldı. Kırmızı beyazlılar uzun lig maratonunda rakiplerinden ilk yediği goller sonrası maçlarda büyük sıkıntı yaşadığı Kartalspor maçında da tescillenmiş oldu. 

Kadro yapısıyla maçı her an çevirebilecek oyunculardan kurulu bir kadrosu olan Boluspor da her şeye rağmen kaybettiği ve berabere kaldığı maçlarda sıkıntılı anlarda yaşıyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz ligde 22 haftada 9 galibiyet,7 yenilgi 6 beraberlikle 33 puan toplayan Boluspor kadro yapısı haliyle kazandığı maçlarda bireysel oyuncuları öne çıkarken kaybettiği ve berabere kaldığı maçlarda ekibimiz geriye düştüğü bir maç dışında maçı koparamadığı görünüyor. Kırmızı beyazlılar rakiplerinden ilk golü gördükleri maçlarda maçı çeviremeyip ya yenilgi ile karşılaşmış yada maçı berabere bitirmiş. Boluspor 22. haftada geriye düştüğü tek maç olan Erciyesspor maçında rakibin ilk golü atmasına rağmen ekibimiz bu maçta karşılaşma sonuna kadar maçı çevirmesini bilmiş üç puanı hanesine yazdırmıştı.

Uzun lig maratonunda Boluspor takım olarak en büyük zaafı bu yönde ortaya çıkarken kırmızı beyazlılar rakiplerinden yedikleri ilk goller sonrası sıkıntı yaşadıkları göründü.

Boluspor Kayseri Erciyes maçında bir tek bu maçta geri dönüş yaşayıp Kayseri Erciyes'in ilk golü atmasına rağmen maçı son dakikalara kadar kovalayıp üç puanı hanesine yazdırmıştı.

Ekibimiz oynadığı 22 karşılaşmada 9 galibiyet alırken bu maçlarda 8 karşılaşmada öne geçip maçı galip bitirmeyi başarmıştır.

Kırmızı beyazlılarda rakipleri Tavşanlı Linyitspor maçında 10 , Samsunspor 31 , Kartalspor  21, Rizespor 55, Konyaspor  15, Adanaspor  8, Karşıyaka  74 , Manisaspor  28, Ankaragücü 14 ,Gaziantepspor 55 ,Tavşanlı Linyitspor 5. dk öne geçip bu maçlarda Boluspor dan puan ve puanlar aldığı dikkat çekiyor.

PTT Birinci ligde geride kalan 12 hafta için Boluspor yıldız oyuncuları ile atacağı ilk gollerle 3 puana yakın görünürken bu maçlarda ilk gollüde yerse bunu geri çevirmekte büyük bir sıkıntı yaşayacağı da istatistiklerde kendini gösteriyor.

Geriye dönülüp bakıldığında Boluspor'un takım olarak bir zaaf yaşadığı da ap açık ortada.


2035 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070337057113647