BOLUSPOR’UN HOLLANDALI YILDIZI KONUŞTU

1 Aralık 2016

Boluspor, bugün gerçekleştirilen antrenman ile Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma koşusunun ardından dar alan ve gol vuruşu çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ardından Boluspor’un Hollandalı golcü oyuncusu Poepon açıklamalarda bulundu.

“Biraz daha fazla gol atmam gerekiyordu”

Hollandalı oyuncu özeleştiri yaparak daha fazla gol atması gerektiğini ifade ederek: “Henüz ilk yarı tamamlanmadı ama öz eleştiri yapmam gerekirse biraz daha fazla gol atmam gerektiğini söyleyebilirim. Kendi tarafımdan bakacak olursa ilk önce alışmak zor oldu ülkeye ya da takıma alışmak oyuncuları da tanımıyorum ama zaman geçtikçe iyi uyum sağladık birbirimize. Sezon başında bu ikinciliği kimse beklemiyordu belki biz kendi içimizde inanıyorduk ama Bolu’dan böyle bir şey kimse beklemiyordu. İniş çıkış bazen gösteriyoruz tam istikrarı sağlamış değiliz ancak bu pozisyonda bulunmak gayet iyi. Daha iyisini de yapacak gücümüz var. Hala zamanımız var. Daha iyi olacak ben söz veriyorum” dedi.

“Jaap Stam’a karşı bile oynamışlığım var”

Poepon, Avrupa ve Hollanda’da üst düzey defans oyuncularına karşı oynadığını sözlerine ekleyerek: “Avrupa liginde olsun Hollanda Liginde olsun çok iyi karşı defans oyuncularına karşı oynadım. Jaap Stam’a karşı bile oynamışlığım var. Bu iyi bir şey beni daha iyi yapan rakip defans oyuncularıdır. Onlara karşı oynamak benim için güzel bir deneyim aslında. Takım iyi oldukça ve ben gol attıkça zaten kendiliğinden bir şeyler olacak bildiğim kadarıyla Balıkesir oyuncusu Bekamenga, Malatya’dan olsun Eskişehir’den olsun böyle bir sürü oyuncu var. Onlarla aramızda geçebilir. Belki bu yarış ama dediğim gibi, takım iyi oldukça ben de ne kadar gol atarım bakacağız” ifadelerine yer verdi.

“Hala vaktimiz var maçı kazanacağız”

Hollandalı oyuncu hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçını kazanmak istediklerini sözlerine ekleyerek şunları dile getirdi: “Bu bireysel idmanlar konusunda söyleyeyim öncelikle bunları Hollanda’da yapıyordum. Maçtan önce bizde izledik. Adana Demirspor - Göztepe maçını, Göztepe kaybetti güzel bir fırsattı sadece 3 puan değildi. Bizim için yani bir fırsatı kaçırdık dolayısıyla üzgündük. bunun için ama geride kaldı. İyi çalışıyoruz. Hala vaktimiz var maçı kazanacağız.” 

2083 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Ergin Özbay
    6 Aralık 2016 • 13:40
    BOLUSPOR'A GELDİĞİN DE SENDEN HOLLANDALI YILDIZ DİYE TANITILDIN, ANCAK BÖYLE YILDIZLIK OLMAZ, YILDIZ FUTBOLCU TAKIMINI SIRTLAYANDIR, YILDIZ FUTBOLCU MAÇ KAZANDIRANDIR, YILDIZ FUTBOLCU OYUN İÇİNDE BULUŞTUĞU TOPLARDAN EN AZ BİRİNİ GOL YAPANDIR, TAMAM BELKİ VASAT DEĞİLSİN AMA ÇOK DA SÜPER DEĞİLSİN, SENDE BENİM TAKİP ETTİĞİM KADARIYLA KONSANTRASYON SORUNU VAR, BAZEN ÇOK ACEMİCE İŞLER YAPIYORSUN KUSURA BAKMA BUNLARI DA SÖYLEMEK GEREKMEKTEDİR. GÖRDÜĞÜM KADARİ

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058051109313965