BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ

27 Temmuz 2017

Boluspor, gerçekleştirdiği çift antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Fuat Çapa, yönetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanında oyuncular dar alan ve hücum çalışmaları yaptı.

Teknik direktör Fuat Çapa, yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından dar alan çalışması gerçekleştirildi. Dar alan çalışmasının ardından oyuncuları iki guruba ayıran deneyimli teknik adam Çapa, hücum organizasyonları üzerinde durdu. Çapa’nın direktiflerini harfiyen uygulayan kırmızı beyazlı oyuncular, rakip kaleye hızlı bir şekilde giderek skoru değiştirmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenman stretching ile sona erdi.

Boluspor gerçekleştireceği antrenmanlar ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Kırmızı beyazlılarda, sakatlıkları devam eden Andre Santos ve Furkan Şeker salonda fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

YÖNETİCİLERDEN YAKIN TAKİP

Boluspor’un akşam yaptığı antrenmanını Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Başkan Yardımcısı Osman Gürsoy, Profesyonel Şube Sorumlusu Sefa Meral, Yurt dışı Koordinatörü Hüseyin Kayalıoğlu ve Reklam Sponsorluk Sorumlusu Nadi Okur’da takip etti.

KALECİLERDE TEMPO YOĞUN

Yeni sezon öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Boluspor’da kaleciler hummalı bir şekilde yeni sezona hazırlanıyor. Kırmızı beyazlıların kaleci antrenörü Levent Zorluer, kalecilerin adeta pestilini çıkarıyor. Yorucu geçen antrenmanlarda Boluspor kaleci antrenörü Levent Zorluer, kalecilerin yeni sezona hazır girebilmesi için tüm hazırlıklarını yapıyor.

KALE EMİN ELLERDE

Geçtiğimiz sezon kaleci sıkıntısı çeken Boluspor, bu sene kaleyi Gökhan Değirmenci ve Erturğrul Taşkıran’a emanet etti. İki tecrübeli file bekçisi antrenmanlarda kaleyi teslim alabilmek için var güçleriyle çalışıyor. Derğirmenci ve Taşkıran’ın yanı sıra altyapıdan kadroya çıkarılan Sabri Can ve Cengizhan Şarlı’da tecrübeli kaleciler Taşkıran ve Değirmenci’nin tecrübelerinden faydalanıyor. Yorucu geçen antrenmanlarda Boluspor kaleci antrenörü Levent Zorluer, kalecilerin yeni sezona hazır girebilmesi için tüm hazırlıklarını yapıyor.

YENİ TRANSFERLER TAKIMA ISINDI

Boluspor son olarak kadrosuna kattığı Sane, Melih Okutan ve Ertuğrul Taşkıran antrenmanlardaki performanslarıyla teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Kampa hazır gelen 3 oyuncuda antrenmanlardaki hırsı ve mücadeleleriyle lige hazır olduklarının görüntüsünü veriyor. Sane ve Melih kanatlarda hızları ve çabukluklarıyla dikkat çekerken, kaleci Ertuğrul’da oynanan çift kalelerde ‘yeni sezona hazırım’ mesajı veriyor.

BOLUSPOR-ADANASPOR MAÇI: 19.00’DA

Boluspor yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde 3’üncü hazırlık maçında Adanaspor ile karşılaşacak. Daha önce 18.00 olarak açıklanan maçın saati sıcak havaların artış göstermesi sebebiyle Saat: 19.00’da oynanacak. Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, son eksiklikleri görme fırsatı yakalayacak. Boluspor, yeni sezon öncesi şimdiye kadar 2 hazırlık maçı oynadı. Kırmızı beyazlılar, ilk hazırlık maçında Antalyaspor’u 2–1 ile geçerken, Yeni Malatyaspor’a ise 2–0 mağlup olmuştu.

BOLUSPOR TOPUK YAYLASI YOLCUSU

Adanaspor maçının ardından 5 günlüğüne Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası tesislerinde kampa girecek olan Boluspor, burada da 2 hazırlık maçı oynayacak. Boluspor, Topuk Yaylası’nda yapacağı kampın ardından 2017–2018 futbol sezonunun ilk haftasında kendi sahasında oynayacağı Giresunspor maçı için hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

 

BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ
BOLUSPOR’UN KAMP GÜNLÜĞÜ

1961 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069377899169922