Boluspor'un PTT 1. Ligde 8 Hafta Durumları !

22 Ekim 2012

Boluspor alınan kötü sonuçların ardından ligdeki durumu tartışılırken PTT birinci ligdeki 6 sezonunu geriye dönerek değerlendirdik. Yıl yıl ilk 8 haftalık aldığı...

Boluspor alınan kötü sonuçların ardından ligdeki durumu tartışılırken PTT birinci ligdeki 6 sezonunu geriye dönerek değerlendirdik.

Yıl yıl ilk 8 haftalık aldığı puanlar ve sıralamadaki yerlerinde başarı ve başarısızlık ön plana çıktı. Serhat Güller ile başlayan PTT birinci lig serüveninde Güller'in de başarı bilançosu ilk 8 haftalık dilimde ortaya çıkarken teknik direktör Serhat Güller'in son sezonunda Boluspor camiasının en kötü sezonları arasında ilk 8 haftada yer aldığı dikkat çekiyor. PTT Birinci ligde 6 yıldır mücadele eden Boluspor da 8. haftalarda en başarılı Teknik Direktör olarak da  Cihat Arslan görünüyor.

Lige büyük umutlarla başlayıp ilk 8 haftada alınan sonuçlar Boluspor camiasında tartışılmaya başlandı. Alınan sonuçların ardından Serhat Güller iki karşılaşmada taraftarları tarafından istifaya davet edilmesi en dikkat çekici olaydı. PTT 1.lig de 2 galibiyet 3 mağlubiyet 3 beraberlikle  alınan sonuçlardan sonra camia memnun değil. Son yıllarda istediği başarılara hasret kalan Boluspor transfer sezonunda kadroya katılan yıldızların ardından ligin favori takımları arasında gösterilen Boluspor da şuandaki durum hiç iç açıcı görünmüyor.Alınan sonuçların ardından teknik direktör Serhat Güller en büyük eleştiriyi alan kişi olarak görünüyor.

PTT 1. ligde 6. sezonunu yaşayan ekibimiz son 4 sezondaki en kötü yılını yaşıyor. Lige çıkmasının ardından Serhat Güller ile PTT birinci ligine başlayan Boluspor ilk yılında 8 haftalık bölümde  4 mağlubiyet  2  galibiyet 2 beraberlik   10 puan toplarken sıralamada da 11 sırada yer almıştır. Bu sezonun ardından son haftada Play of şansını yakalayıp final oynamıştı.

Serhat Güller ile ikinci sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan Boluspor 2008-2009  sezonunun başlangıcını da kötü yaparak ilk 8 haftada ligin dibine demir atmıştır. Boluspor 2008-2009 sezonunun ilk 8 haftalık bölümünde ise son sırada olurken 4 mağlubiyet 2 galibiyet 2 beraberlik  18 sırada olan kırmızı beyazlılar  8 puan alırken 7 gol ile de haftayı tamlamıştır. Kalesinde de 10 görmüştür. Bu sezonun sonunda ise Boluspor Palay off karşılaşmalarında yarı final oynamıştır. 

2009-2010 sezonunda ise Kırmızı beyazlı ekibimiz teknik direktör olarak Coşkun Demirbakan ile sezona başlarken  8 haftalık bölümde  4 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyetin ardından 13 gol atarken kalesinde 12 gol gördü. Boluspor haftayı da 14 puanla tamamlarken sezon sonunda ise şampiyonluk hedefi ile çıktığı ligde Play off bile oynamadan hayal kırıklığı yaşatmıştır.

Uzun yıllar 2. lig ve 3. liglerde mücadele etmesinin ardından yeni yapılanmalarla ile tekrar 1. lige çıkma başarısını gösteren Boluspor play oflar'da bir final birde yarı final yaşamasının ardından ısrarla süper lig özlemini bitirmek isteyen camia istediği sonuçları bir türlü şampiyonluğa etki edemiyordu. Play off'ların ardından bir sezonu daha kayıpla kapatan kırmızı beyazlı camiada gerileme devri yeni sezonda devam etti.

2010 -2011 sezonuna yapılan flaş transferlerin ardından yine şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen ekibimiz  2010-2011 sezonunda ilk  8 haftada 3 galibiyet  2 beraberlik 2 mağlubiyet 11 gol atarken 7 gol kalesinde gören ekibimiz haftayı 11 puanla tamamladı. Bu sezonun sonunda da Boluspor da gerileme  devri devam eden ekibimizde Play off şansını bile yakalayamamıştır.

Boluspor  2011 -2012 sezonunda 8 haftalık bölümde en parlak dönemini Teknik Direktör Cihat Arslan ile yaşadı. Lige  4 galibiyet 4 beraberlik hiç yenilgi almazken averajla ligin ikinci sırasında yer aldı. 10 gol atarken  6 golde kalesinde gördü. Boluspor 8 haftanın ardından Cihat Arslan ile başarılı bir grafik yaşarken teknik direktör değişikliklerin ardından yaşanan kaoslarla Boluspor sezon sonunda yine hüsran yaşayıp taraftarını üzmüştü. 

2012 -2013 sezonuna yeni yönetim  Serhat Güller ve yeni transferlere yıldız oyuncuları da kadroya katıp lige hedefli bir kadro oluşturmuştu. Yıllardır özlemini çektiği Süper lige çıkmak isteyen Boluspor da ligin başlaması ile birlik de inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyarken Serhat Güller'in önderliğinde ilk 8 haftada 2 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyetle ligde 12. sırada yer alırken kalesinde de 12 gol gördü.

Boluspor son 4 sezonda  en kötü 8 haftasını geride bıraktı. Geçmiş sezonlarda üst sıralarda yerini alan ekibimiz gol atmada da sıkıntı çektiği göründü.

 


2074 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072912931442261