BOLUSPOR’UN SAVAŞ TİMİ

4 Mart 2018

Boluspor’da iki haftadır farklı alınan galibiyetlerin ardından ortaya çıkan görüntü Allah nazarlardan saklasın dedirtiyor. Kırmızı beyazlılarda orta sahada gösterilen mücadele...

Boluspor’da iki haftadır farklı alınan galibiyetlerin ardından ortaya çıkan görüntü Allah nazarlardan saklasın dedirtiyor. Kırmızı beyazlılarda orta sahada gösterilen mücadele dikkat çekerken İshak Çakmak, Yusuf Emre, İrfan Başaran ve Özgür İleri’nin performansı adeta parmak ısırttı.

MİLİMETRİK PASLAR ONDAN SORULUR

Boluspor’un savaş timi rakiplerin korkulu rüyası. İki haftadır mücadeleleri ile öne çıkan orta sahanın cengaverleri Allah nazarlardan saklasın dedirtiyor. Kaptan Yusuf Emre adeta orta sahadaki performansı attığı mili metrelik paslarla rakibin direncini kırarken diğer arkadaşlarının performanslarına da büyük katkı sağlıyor.

BASMADIK YER BIRAKMADI

İshak Çakmak’ın iki haftadır mücadelesi ile adeta küllerinden yeniden doğarken, oyun içindeki defansa yardımlarının yanı sıra kritik toplara da müdahalesi galibiyette büyük katkısı oldu. Aşırı yağan yağmurda adeta bir savaşçı gibi koşan mücadele eden İshak Çakmak zaman zaman ileriye çıkarak Ankaragücü defansına zor anlar yaşattı.

ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ

Oyundan kaldığı süre içersinde eski günlerine döndüğünü gösteren İrfan Başaran, son iki haftanın yıldızı. İleri de yaptığı baskılar topu sakladığı pozisyonlarda gol pozisyonları yaratsa da geçtiğimiz hafta İzmir’de attığı golün devamını şanssız bir şekilde Bolu’da kaçırdı. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleye gönderse de son anda Ankaragücü defansı topu kaleden uzaklaştırdı.^

ORTA SAHANIN DİRENCİNİ YÜKSELTTİ

Oyuna girdikten sonra orta sahanın büyük yükünü ağır sahada çeken Özgür İleri alkışı alanlardandı. Ankaragücü’nün ataklarında kritik müdahalelerle öne çıkan tecrübeli oyuncu son bölümlerde orta sahanın direncini yükselten oyuncu oldu alınan galibiyet sonrası 3 puana katkı sağlayan Özgür İleri taraftardan da büyük alkış aldı.

1615 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.25606894493103