Boluspor’un Sol Beki Ona Emanet

26 Haziran 2015

Boluspor yeni sezonda transferin çalışmalarını hızlandırdı. Kırmızı beyazlılar, teknik direktör Ümit Özat’ın isteği doğrultusunda geçen sezonu Elazığspor’da tamamlayan Eren Aydın ile anlaşmaya vardı.

Boluspor yeni sezonda transferin çalışmalarını hızlandırdı. Kırmızı beyazlılar, teknik direktör Ümit Özat’ın isteği doğrultusunda geçen sezonu Elazığspor’da tamamlayan Eren Aydın ile anlaşmaya vardı. 

Haber:  Fahri Gündüz-Burhan Yeşiltaş

Yeni sezonda kadrosuna bir çok takviye yapması beklenen Boluspor defans bölgesindeki sol bek eksiğini kapattı. Ümit Özat’ın raporu doğrultusunda istediği oyuncularla bir bir kırmızı beyazlılarla anlaşma yapıyor. Defansta eksiği olan kırmızı beyazlılar, sol bek içinde Elazığsporlu Eren Aydın’ı kadrosuna katarken, tecrübeli oyuncu sezonu Ümit Özat’ın eski takımı Elazığspor’da tamamlamıştı.

Sivasspor’dan Elazığspor’a yarım devrelik giden Eren Aydın eski hocası Ümit Özat’ı kırmayarak 34 yaşında kırmızı beyazlı ekip ile anlaştı. 30 Haziran da yeni sezon için toplanacak olan kırmızı beyazlı ekip ile resmi imza atacak olan Sol bek Eren Aydın kırmızı beyazlı ekibin yeni sezon hazırlıklarına katılacak.

Eren Aydın Manisaspor, Malatyaspor, Ankaraspor, Eyipspor, İstanbul Başakşehirspor, Sivasspor takımları formasını giydi.

EREN AYDIN KİMDİR?
Eren Aydın (d. 16 Ocak 1982, İstanbul), Sivasspor'da forma giyen Türk sol bek.

8 yaşında dayısı Ali Rıza Boncukgöz'ün antrenörlüğünü yaptığı Paşabahçe amatör takımının minikler kategorisinde futbola başladı. Ardından Turhan Sofuoğlu'nun çalıştırdığı Batman Petrol'e transfer oldu. Bir yıllık bir Batman Petrol döneminden sonra Arif Peçenek döneminde Şekerspor'a daha sonra Aykut Kocaman'ın isteği üzerine Malatyaspor'a transfer oldu ve bir buçuk yıl burada kaldı. 2005-2006 sezonunun devre arasında (18 Ocak 2006) Gençlerbirliği'ne, 2007-2008 sezonu devre arasında ise Ankaraspor'a transfer oldu. Hem amatörde hem de Şekerspor'da sol açık olarak oynarken Malatyaspor'da futbolcu eksikliği üzerine sol bekte oynamaya başladı.

2008-2009 ara transferde eski takımı Gençlerbirliği'ne transfer olmuştur. Buradan Ankaraspor'a transfer olan Eren, 1 sezon boyunca sadece 8 maç forma giymiş ve 2009 yılında Süper Lig'in Ege temsilcisi Manisaspor'a transfer olmuştur. Bu takımda 2 sezon forma giyen Eren Aydın, 51 maçta forma giymiş ve kariyerinin ilk resmi golünü kaydetmiştir. 2011-12 sezonu öncesi İstanbul B.B. takımına transfer olan Eren, 10 maç forma giymiş ve 1 gol atmıştır. 2012-13 sezonunda ise uzun bir aradan sonra 2.Lig'e tekrar dönen Eren yarım sezon Eyüpspor forması giymiştir ve 9 maçta 3 gol kaydetmiştir. 2013 yılının devre arasında ise Süper Lig ekiplerinden Elazığspor'a transfer olan Eren, 2013 sezonunda Roberto Carlos'un teknik direktörlüğüne getirildiği Sivasspor'a transfer olmuştur.

3204 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11716485023499