Bonus Boluspor

7 Nisan 2014

Kulübümüz, Şekerbank ile “Şeker Bonus Kart” iş birliği anlaşmasına imza attı. Anlaşma kapsamında kırmızı beyaz renklerle hazırlanan “Şeker Bonus Kart”,...

Kulübümüz, Şekerbank ile “Şeker Bonus Kart” iş birliği anlaşmasına imza attı. Anlaşma kapsamında kırmızı beyaz renklerle hazırlanan “Şeker Bonus Kart”, Bonus’un tüm özellikleri ve avantajlarıyla kart sahiplerine sunuluyor.

Bankacılık sektöründe yenilikçi ürünler sunan ve 2013 yılında “Taraftar POS” projesiyle Boluspor taraftarları ile futbola gönül veren iş yerlerini POS platformunda buluşturan Şekerbank, şimdi de Bolusporlu taraftarlara “Şeker Bonus Kart”ı sunuyor.

Bugün kulübümüzde düzenlenen törenle Şekerbank ile kulübümüz arasında "Şeker Bonus Kart" anlaşması yapıldı. Törene başkanımız Savaş Abak, yöneticilerimiz ve Şekerbank Bolu Şube Müdürü Doğan Bayraktar katıldı.

“Şeker Bonus Kart” anlaşması ile taraftarlarımıza kolaylık sağlandığını açıklayan başkanımız Savaş Abak, “Kulübümüze kalıcı gelir kaynakları bulmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Şekerbank ile Bonus kart anlaşması imzaladık. Şeker Bonus Kart sahibi olan taraftarlarımız kombine bilet alımlarında ve kulübümüzün lisanslı ürünlerini satın alırken indirim kazanıyor. Böylelikle hem taraftarlarımız hem de kulübümüz kazanıyor” dedi.

Taraftara kulüplerini destekleme fırsatı…

Şekerbank Bolu Şube Müdürü Doğan Bayraktar, yapılan anlaşmanın Boluspor taraftarlarına önemli avantajlar sağladığını söyleyerek, “Bolusporlu taraftarlar, günlük yaşamlarının her anında gönüllü olarak kulüplerine destek olabilme fırsatı yakalıyor. Biz de Şekerbank olarak bu iş birliğinden büyük mutluluk duyuyoruz. Şekerbank olarak Bolusporlu taraftarlara hem indirimlerden faydalanmalarını hem de gerçekleştirdikleri her alışverişten Boluspor’a katkı yapmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

Şekerbank ile kulübümüz arasından yapılan anlaşmadan sonra “Şeker Bonus Kart” tanıtımı yapılıp, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Boluspor.org.tr

1886 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14670705795288