“BÖYLE GERGİN BİR ORTAMDA ALINAN GALİBİYET ÇOK ÖNEMLİ”

23 Ekim 2019

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, haftalık basın toplantısında açıklamalardı bulundu. Giresun maçında alınan galibiyeti değerlendiren Özköylü, Bu bir adımdı. Bundan...

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, haftalık basın toplantısında açıklamalardı bulundu. Giresun maçında alınan galibiyeti değerlendiren Özköylü, Bu bir adımdı. Bundan sonra önümüzde çok uzun bir yol var. Yaşadığımız sıkıntıları ve geçirdiğimiz süreci çok iyi biliyoruz” dedi.

Haber: Ömer Çetinaslan

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, düzenlediği basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“ALINAN 3 PUANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİYORUZ”

 Özköylü, “Oyunun nasıl oynandığı, nelerin doğru nelerin tam olduğu sorgulanmak yerine, alınan 3 puanın önemine dikkat çekiyoruz” dedi. Giresun galibiyetiyle beraber daha moralli ve mutlu olduklarını söyleyen Özköylü, “Çok kritik, çok önemli bir galibiyet sonrası gerçekten çok daha moralli ve mutluyuz. Üzerimizdeki gerginliği bir nebze olsun atlatmanın sevincini yaşıyoruz. Haftalardır ihtiyaç duyduğumuz 3 puana ulaşmak, takım üzerinde de pozitif bir etki yarattı. Maça çıkarken, maçın sonucunda olabilecek bir olumsuzluğun bizim adımıza çok daha büyük sıkıntılar doğurabileceği bir gerçekti. Böylesine stresli ve gergin bir ortamda oyuncuların rahat olmadığı, sahada istediklerini yapamadıkları bir ortamda oynanan maçta, alınan galibiyet ne olursa olsun çok çok önemli. Oyunun nasıl oynandığı, nelerin doğru nelerin tam olduğu sorgulanmak yerine, alınan 3 puanın önemine dikkat çekiyoruz. Bizim için gerçekten çok mutluluk verici. Haftalardır oyuncularımızın emeğinin karşılığını galibiyetle almak bizim adımıza çok sevindirici oldu.

“GİRESUN GALİBİYETİYLE STRESİ BİR NEBZE OLSUN ATTILAR”

Bu bir adımdı. Bundan sonra önümüzde çok uzun bir yol var. Yaşadığımız sıkıntıları ve geçirdiğimiz süreci çok iyi biliyoruz. Hala o sıkıntılardan kurtulmuş değiliz. Düzeltmemiz gereken çok eksiğimiz var. Ancak, çok azimli bir şekilde çalışıyoruz. Çok istekli bir takımımız var. Bulunduğumuz yerden bir an önce yukarılara çıkmak için özveriyle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Önümüzdeki maçlarda da alınacak güzel sonuçların bu anlamda bize yapacağını düşünüyorum. En azından oyuncularımız, alınan Giresun galibiyetiyle üzerlerindeki stresi bir nebze olsun attılar. Özellikle maçın ilk yarısında tutuk görünmemizin en önemli sebeplerinden bir tanesi; oyuncuların üzerindeki baskı ve stres. Antrenmanlardaki çok kolay yapabildikleri şeyleri maçta o gerginlik altında maalesef yapamadılar. Hatalar yaptık ve bunun sonucunda istediğimiz bir oyun ortaya çıkmadı” diye konuştu.

“DEPLASMANDA NASIL OYNANMASI GEREKİYORSA ÖYLE OYNADILAR”

Maçın ilk yarısını yorumlayan Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı diye düşünüyorum” dedi. Özköylü, “Giresun’a da baktığımız zaman, onlar da deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadılar. İlk yarı itibariyle bizim alanlarımızı iyi kapattılar. Bize çok fazla imkan vermemeye çalıştılar.  Biz de üretken olamayınca ilk yarı kısır bir maç şeklinde geçti. Ama maçın ikinci yarısında, golle beraber daha istekli oynayan, daha çok pozisyona giren bir takım vardı. Rakibe de kendi hatalarımızdan kaynaklanan pozisyonlar verdik. Maçın geneline baktığımız zaman, kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“RAKİBE İLK MAĞLUBİYETİNİ ALDIRACAĞIZ”

Özköylü son olarak, Keçiörengücü maçı hakkında konuştu:

“İki gün sonra Keçiörengücü ile çok önemli bir maça daha çıkacağız. Mümkün olduğu kadar çabuk toparlanmaya çalışıyoruz. Kısa sürede tekrar maç oynanacak olması, çok istediğimiz bir şey değil. Toparlanmak ve dinlenmek için biraz daha zamanımız olsaydı, çok daha iyi olurdu. Bu planlamanın nasıl yapıldığı konusunda çok mutlu değilim. Maçını cuma günü oynayan takım, bizden sonra maç oynuyor. Biz, Pazar oynuyoruz, hemen Cuma tekrar maç oynamak zorunda bırakılıyoruz. Bu planlar yapılırken bence biraz daha dikkatli olunmalı, takımları böylesine yoğun bir sürecin içerisine sokmamakta fayda var diye düşünüyorum. Ancak, önemli değil, biz hazırlıklarımızı yapmaya devam edeceğiz. Kalan iki gün içerisinde de hem taktiksel olarak hem de fiziksel olarak yapabileceğimiz tüm çalışmaları yaparak Keçiörengücü maçına hazır bir şekilde sahada olacağız. İyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Karşımızda henüz mağlubiyet almamış bir takım var ama bu almayacak anlamına da gelmez. Biz de planlamalarımızı, analizlerimizi doğru şekilde yapıyoruz. Rakibi ve kendimizi tartıya koyduğumuz zaman; neleri yapabileceğimiz ve rakibi nasıl yenebileceğimiz konusunda planlarımızı yapacağız. İnşallah Cuma günü ikinci galibiyetimizi alarak rakibin de ilk mağlubiyetini aldırmak için sahada mücadelemizi yapacağız.”

1406 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.60316109657288