BU AYIP KİMİN ! Bir Oyuncu Daha Kaçırdık

3 Şubat 2016

Alt yapıya büyük uğraşlar sonrası geçtiğimiz sezon Boluspor’a kazandırılan genç futbolcu Bünyamin Uyanık devre arasında elimizden kaçırıldı. Geçen sezon U19 takımında oynadığı maçlarda dikkatleri çeken futbolu ile gelecek vaat eden genç oyuncu bu sezon başında U21 takımına çıksa da yapılan transferler sonrası fazla üzerinde durulmayan Bünyamin şans bulamayınca Sivasspor genç futbolcuyu bünyesine katarak formasını teslim etti. Takımıyla U21 liginde ilk maça çıkan Bünyamin performansı sonrası Sivasspor teknik direktörü Okan Buruk tarafından A Takım antrenmanlarına alındı. Sivas basınında da büyük yankı uyandıran Bünyamin için geleceğin yıldızı diye manşet atıldı.

Kamu oyunda son günlerde Boluspor alt yapısıyla ilgili iyi yoldayız haberleri yapılsa da bazı oyuncularımız elden kaçırıldı. 3 yıl önce Boluspor’a Avusturya’dan teklif edilmesine rağmen transferi 3 yıl önce küçük olduğu için  yaş sınırına takılan ve aslen Düzce’li olan geçtiğimiz yıl başında U19 teknik sorumlusu olan Fatih Ateş tarafından kadroya katılan Bünyamin iyi performans göstermesine rağmen devre arasında elimizde tutamayıp Sivasspor’un yolunu tuttu. Geçtiğimiz yıllarda büyük umutlarla kadroya katılan ve alt gruplarda oynayan  bu sezon başında  gönderilen  ve Sivaspor’a giden Berkan Ercan gibi Bünyamin Uyanık’ı Sivasspor boşta kalınca kaçırmadı.

Avusturya’da yetiştikten sonra Kaynaşlı da yaşayan ve zaman zaman Boluspor’a bir çok oyuncuyu öneren ve kazandırılması yönünde büyük uğraşlar veren Nihat Aydın,  Bünyamin Uyanık’ı Boluspor’a kazandırırken genç yıldızı alt yapıda fazla şans verilmediği için elimizden kaçırdık. İki yıldır alt yapıda dikkatle takip ettiğimiz ve Futbol bilgisi ve tekniğinin yanı sıra süratli yapısıyla gelecek vaat eden Bünyamin Uyanık Sivasspor da oynadığı  ilk  maçın ardından geleceğin yıldız olarak manşetlerde yer aldı.

Sezon başında U21 takımına yapılan bir çok transferin ardından bazı gelecek vaat eden oyuncular gözden düşerken bir de bu oyuncular Boluspor’dan ayrılmak istediler. Bu sezonun ilk yarısında U21 takımında fazla şans bulamayan ve bulduğu şanslarda da kendisini gösterip kaliteli oyun bilgisiyle katkı veren Bünyamin “fazla şans bulmuyorsam ayrılacağım” deyip izin istedi.

Ayrılacağım demesinin ardından kalması yönünde  alt yapı antrenörlerinden fazla ısrar gelmeyince Sivasspor’un teklifine olumlu cevap veren Bünyamin Uyanık  eski takım arkadaşı olan Berkan Ercan’ın yeni takımı Sivasspor ile anlaşma yapıp U21 takımında ilk maçına çıktı.

İlk maçının ardından Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk’un da dikkatini çeken Bünyamin ilk maçının ardından Sivasspor A takımının antrenmanın da yer aldı. Sivas gazetelerinde geleceğin yıldızı olarak gösterilen Bünyamin Uyanık’ı  hiç pahasına Boluspor  alt yapı sorumluları elimizden kaçırırken  son haftalarda kamuoyunda Alt Yapı çok iyi yolda haberleri sıkça kamuoyunda yer alsa da Alt Yapının bakış açısı elimizden kaçan ve futbolu bırakan bıraktırılan oyuncularla gündeme hiç gelmiyor. Hemen hemen Boluspor  alt gruplarının tüm maçlarını yakın takibimizde olurken bazı oyuncularında bakış açımız konusunda kolayla elimizden kaçırıldığı kanaatindeyiz. 

BU AYIP KİMİN !  Bir Oyuncu Daha Kaçırdık
BU AYIP KİMİN !  Bir Oyuncu Daha Kaçırdık
BU AYIP KİMİN !  Bir Oyuncu Daha Kaçırdık
BU AYIP KİMİN !  Bir Oyuncu Daha Kaçırdık
BU AYIP KİMİN !  Bir Oyuncu Daha Kaçırdık
BU AYIP KİMİN !  Bir Oyuncu Daha Kaçırdık
BU AYIP KİMİN !  Bir Oyuncu Daha Kaçırdık
BU AYIP KİMİN !  Bir Oyuncu Daha Kaçırdık

4961 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050722122192383