“BU CAMİA SAHİPSİZ KALMAZ”

30 Ağustos 2021

Boluspor’un taraftar grubu Cadde14, Kırmızı-Beyazlı yönetimin istifa etmesi gerektiğini belirten yazılı bir açıklama yaptı. Lige istediği gibi başlayamayan ve oynadığı 2...

Boluspor’un taraftar grubu Cadde14, Kırmızı-Beyazlı yönetimin istifa etmesi gerektiğini belirten yazılı bir açıklama yaptı.

Lige istediği gibi başlayamayan ve oynadığı 2 maçtan puansız ayrılan Boluspor’da, Cadde14 taraftar gurubu yönetime mesaj gönderdi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İleri ki günler için umut taşımıyoruz ”

“Bizler Boluspor aşığı insanlar olarak yaklaşık 1 senedir mevcut yönetim ve teknik heyeti şanlı armamıza layık bir şekilde yönetecek diye bekliyoruz. Ama bugüne baktığımızda, oynanan futbol sergilenen mücadelenin geçen seneden bir farkının olmadığını, ileri ki günler içinde bir umut taşımadığını üzülerek görüyoruz.

“Başkan dememiş miydi 'iskelet kadromuz hazır' diye!”

Teknik heyet milli maç arasından sonra hazır olacağız diye beyanat veriyor. Başkan dememiş miydi 'iskelet kadromuz hazır' diye! Madem iskelet kadro hazırdı Reha hoca neyin yeniden yapılanmasından bahsediyor.  Bir tane yönetici çıkıp sormuyor mu 'Hocam sen 1,5 aydır ne yaptın?' diye. Takımın hazır olması için ikinci yarıyı mı bekleyelim? Bizim artık sabredecek gücümüz kalmadı. 

“Yapamıyorsanız ki yapamıyorsunuz istifa edin”

Başkan sezon başında bu sene son senemiz demişti, doğru olacak herhalde. Seneye ikinci ligde kırmızı grupta beyaz grupta mıyız diye yerimizi arayacağız. İstifa da bir hizmettir.  Yapamıyorsanız ki yapamıyorsunuz istifa edin. Bu camia sahipsiz kalmaz, illaki bir yönetim çıkar, bu takım için gerekeni yapar.

“Şu an kulüpteki birçok kişi Alibeyköyleri, Amasyaları, Küçükköyleri, yaşamamıştır, bilmez”

Bizler başarı aşığı insanlar değiliz, şu an kulüpteki birçok kişi Alibeyköyleri, Amasyaları, Küçükköyleri, yaşamamıştır, bilmez. Biz yine yaşarız siz o dönemlerde yoktunuz, yine olmamanız dileğiyle...”

1475 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.034882068634033