Bu ÇAY Ağır Geldin (1-0)

23 Şubat 2013

Boluspor PTT 1. Ligin 23. Haftasında deplasmanda zorlu ekip  Ç.Rizespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda tutuk olan Boluspor fazla bir pozisyona giremezken...

Boluspor PTT 1. Ligin 23. Haftasında deplasmanda zorlu ekip  Ç.Rizespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda tutuk olan Boluspor fazla bir pozisyona giremezken ikinci yarı yediği gol sonrası kontrolü sağlaması ile pozisyonlar bulabildi. Boluspor son dakikalarda girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin geçen haftaya göre birkaç değişiklik yaparak kalede Serdar Kulbilge , Engin Aktürk , Hakan Arslan, Jimmy Dixon, Muhammet Özdin, Ali Güzeldal, Serge Djiehoua, Abdulaziz Solmaz, Cihan Yılmaz, Aydın Çetin ve Alp Ergin onbiri ile sahada yer aldı.

Karşılaşmada yaklaşık 100 kadar Boluspor taraftarı kırmızı beyazlılara destek verdi.

Boluspor ilk 10 dakikada kontrollü bir oyun sergilerken önde basan ve top çeviren bir yapıda oyun oynadı. İleri uçta Djiehoua tek kalırken kanatlardan Abdulaziz ile pozisyon bulmaya çalıştı.  Boluspor ilk tehlikeli atağını 17. Dakikada Engin Aktürk'ün çizgi üzerinde topu kapması ile oluştu. Aktürk çizgi üzerinde topu kapar kapma içeri ortaladı ancak defanstan dönen top kornere çıktı. İçeride Djiehoua ve Aydın Çetin boş durumda ile aktaramayınca mutlak pozisyondan oldu.  Rizespor sol açıktan arka arka pozisyonlar bulurken kaleci Serdar Kulbilge mutlak bir golü de önledi.  Boluspor ilk yarıda en net pozisyonu Hakan Aslan ile buldu. Kalan Aslan sağ açıktan geliştirilen topta çizgiye kadar inci ve kaleye sert vururken kaleci Davit'i geçen top kaleye giderken direğe çarptı ve geri dönen top Devit'de kaldı. Bu pozisyonla Boluspor mutlak bir golden oldu. Bu pozisyondan 4 dk sonra Hakan Aslan orta alandan gelişen pozisyonda uzaktan sert vururken çok az farkla top auta çıktı. Rizespor ilk yarının sonlarında ark arka pozisyon bulurken son dakika da Sernat'ın kullandığı serbest vuruş sonrası ilk yarıyı karşılaşmanın orta hakemi bitirirken ilk ayrı 0-0 sona erdi.

Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin ikinci yarıda aynı kadro ile sahada yer alırken ikinci yarıya Rizespor hızlı başladı. 48. Dakikada sağdan gelişen pozisyonda Dixon'ın arkasında  bekleyen David Depetris topu gelişine vurunca takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Oğuz Çetin oyuncu değişikliğine giderken Djiehoua'nın yerine haftalardır takımda yer alamayan Emre Kılınç yer aldı.  Golden sonra çabuk toparlanan  Boluspor Rizespor sahasında sık sık pozisyonlara girerken 64. Dakikada Alp'in ceza sahasına şık çalışımı sonrası girmesi ve devamında defanstan gelen topa Abdulaziz sert vurması sonrası top defanstan döndü.  Boluspor soldan kazandığı faul sonrası içeri atılan topta Dixon kafa vurdu. Pozisyonun devamında Aydın' Çetin'e çarpan top ağlarla buluştu ancak karşılaşmanın hakemi ofsayt gerekçesi ile iptal etti. Karşılaşmanın sonlarına doğru Çetin oyuncu değişikliğine giderken Abdulaziz Solmaz'ın yerine 83. Dakikada Cafercan Aksu'yu oyuna aldı. İkinci yarıda baslı kurmaya çalışan Boluspor Emre Kılınç 35 metreden çok sert vururken topu kaleci David Loria güçlükle çıkarttı.
Karşılaşmanın son anlarında kazandığımız topta ceza sahası üstünde defans el ile müdahale yapınca Boluspor serbest vuruş kazandı. Ali Güzel'dan kontrollü vuramayınca mutlak bir pozisyondan daha yararlanamadık. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında girdiği son pozisyonda ard ardına şut çekmesine rağmen defanstan dönen toplar ağlarla buluşmayınca deplasmanda üç puanı bırakan taraf oldu.


1878 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1200590133667