Bu Dernek Başka Dernek

27 Ekim 2013

Bolu Fenerbahçeliler Derneği her gecen gün yaptıkları etkinliklerle kamu oyunun taktirini almaya devam ediyor .Geçtiğimiz yıllarda Boluspor basketbol takımına yaptıkları desteğin ardından...

Bolu Fenerbahçeliler Derneği her gecen gün yaptıkları etkinliklerle kamu oyunun taktirini almaya devam ediyor .Geçtiğimiz yıllarda Boluspor basketbol takımına yaptıkları desteğin ardından Cumartesi günü şampiyonluk mücadelesi veren Bolu Belediyespor'a Maltepe Yalıspor maçı öncesi moral kahvaltısı verdi.

Ligde ilk maçını kazandık 'dan sonra bu sezon ilk defa Bolu'da taraftarı önüne çıkan  Bolu Belediyespor'a Bolu Fenerbahçeliler derneği karşılaşma öncesi moral kahvaltısı verdi. Fenerbahçeliler derneğinde verilen kahvaltı dostluk mesajları içinde geçerken kahvaltıya Belediyespor voleybol şube başkanı Gökhan Yaman, yönetici  İsa Özcan, Murat Semercioğlu Belediyespor adına katılırken Bolu Fenerbahçeliler derneğinden ise dernek başkanı Selcuk Zorlu, Tuna Aydın, Hüseyin Erbay, Rıfad Doğan ,Ümit Akman kahvaltıya katılan yöneticilerdi.

Belediyespor adına kısa bir açıklama yapan şube başkanı Gökhan Yaman 'Bugün burada olmaktan çok mutluyuz. Bizim bu yıl bir hedefimiz var. Bu hedef neticesinde bizlere destek olan arkadaşlarımız oluyor bugün ise zorlu bir karşılaşma öncesi Bolu Fenerbahçeliler derneği başkanı Selçuk Zorlu ve arkadaşları bizleri misafir ettiler. Çok memnun kaldık onların destekleri ile biz en iyi şekilde ilimizi temsil edeceğiz bizleri misafir etikleri için teşekkür ediyoruz' dedi.

Bolu Fenerbahçeliler Derneği başkanı Selçuk zorlu ile konuşmasında şunları söyledi. Zorlu 'Geçen yıllarda Boluspor basketbol takımı ile sık sık bir araya geldik destekledik. Bu yıl ise Belediyespor takımının bir hedefi olduğunu gördük ve Bolu'daki  ilk karşılaşmaları öncesi kendilerine moral verelim dedik ve kahvaltıda beraber olduk. Bakıyoruz iyi bir kadro iyi bir yönetim var inşallah hedefledikleri noktada yollarına devam ederler bizde kendilerine destek oluruz ve Bolu Fenerbahçeliler Derneği olarak yanlarında oluruz. Uzun maratonda Belediyespor bayan Voleybol takımına başarılar dileriz' dedi.

 

1749 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078197002410889