Bu futbol harbiden çok nankör !

24 Mart 2012

Uzun zamandır sizlerle düşüncelerimi paylaşmıyordum ! Çok sık yazı yazmak pek istemediğimi geçmiş olduğum yazılarımda da dile getirmiştim. Nede olsa herkes yazıyor !!!! Sizlere...

Uzun zamandır sizlerle düşüncelerimi paylaşmıyordum !
Çok sık yazı yazmak pek istemediğimi geçmiş olduğum yazılarımda da dile getirmiştim. Nede olsa herkes yazıyor !!!!
Sizlere dört  farklı konudan bahsetmek istiyorum. Biraz uzun ama uzun zamandır yazmamama sayın.

Hani dönelim 3 hafta öncesine ve Kasımpaşa maçını hatırlayalım. Ne olmuştu YÖNETİM İSTİFA !
Beklentiler karşılanmayınca haklı tepki veriyorlardır belki de taraftarımız.
Peki kim bunlar hep aynı simalar aynı kişiler.
Sabretmek genlerimizde yok ! Destek vermek inanmak hiç belki de !
Kimin İçin bu sözler işte o tepki verenler için.
Şimdi diyeceksiniz nerden çıktı bu ! Ziraat Türkiye Kupasında bir yıldızlar topluluğunu saf dışı bıraktık ve belki de bu sevinci uzun yıllardır yaşamamıştık.
Yöneticisi,teknik heyeti,futbolcusu,basını, taraftarı yani kısacası tüm camia haklı bir gurur yaşadı.  
Maç sonu stadyumdan görevimiz icabı ve ulusal basından gelen dostlarımıza yapmış olduğumuz yardımlar sonrası en geç ayrılanlardan birisiydim.
O sevinç gösterileri içinde öyle simalar gördüm ki ! Kendi kendime güldüm bir ara. Yanımda bulunan Ntvspor'dan bir arkadaşım "Ne o Fatih hayırdır" dedi. Bak şu arkadaşları görüyor musun. İşte onlar 3 hafta önce yönetimi istifaya davet eden ve futbolculara sallayanlardı. İşte Futbol böyle bir şey. Çok "NANKÖR" dedim.
Bilmem anlatabildim mi !!!!!

Biz Görevimizi Yaptık !

Boluspor yıllar sonra Beşiktaş ile karşılaşacak.
Açtık arşivimizi ve karşılaşma öncesi tarihimizi tozlu sayfalar arasından gün yüzüne çıkarttık.
Beşiktaş Bolu rekabetini sitemizde yayınlayarak o günleri anımsadık.
Arşivimizi idmana getirerek futbolcu kardeşlerimize nasıl bir kulüpte top oynadıklarını ve o renklerin ne kadar kutsal olduğunu hatırlattık.
Beşiktaş galibiyeti sonrası sayısız telefon aldık ve bizi tebrike den futbolcu, yönetici, iş adamı bu arşivi paylaştığımız için teşekkür etti.
Yöneticisi " Vermiş olduğunuz doneler motivasyonumuzda fayda sağladı"
Futbolcusu "Bizlerin maça hazırlanması sürecinde şüpheniz olmasın faydası oldu."
İş adamı " Yapmış olduğunuz bu nostalji haberlerinde katkısı mutlak vardır. Arkadaşlara motive etmesinde yardımcı olmuştur"
düşüncelerini aktardıklarında kuşkusuz bizlerde mutlu olduk.
Bizler bugüne kadar hep TARAF olduğumuzu söyledik. Dedik ki; Biz BOLUSPOR'un tarafındayız.
Siz değerli okuyucularımız için tüm deplasmanlara gidiyor sizler bilgilendiriyoruz.
Zamanı geldiğine Boluspor için moral ve motivasyon artıracak haberler yapıyoruz.
Bu nostalji haberleri de bunlardan birisiydi.
Bizler görevimizi yapıyoruz.....

Bahri Kaya'da Kim Oluyor !

Özcan hocanın ayrılması ile yönetim teknik direktörlük konusunda hızlı bir arayış içersine girdi.
Öyle isimler lanse edildi ki ! Bahri Kaya'nın ismini duyan "Kim bu adam ya , Kim oluyor. Ne başarısı var ki Boluspro'da başarılı olacak" dedi....
Bahri hocamızın imzasından bir gün önce telefonum çalar ve Ntvspor.net Haber Müdürü ve tv yorumcusu Devrim Çetin beni arar.
Buyur abi demeden " Hayırlı Olsun hocanız "der.......
Hayırdır falan derken Bahri Kaya'nın Boluspor ile anlaştığı bilgisini benimle paylaşır ve o gece tüm camiamız ile paylaşırız...
Bir çok yöneticimizin bile o akşam sitemizden öğrendiği Bahri Kaya transferini Kapalı spor salonunda Basketbol takımımız maçını izleyen yöneticilerimiz de editörümüzün bilgilendirmesi ile öğrenir.
İmza atılır ve her zaman olduğu gibi Homurdanmalar devam eder !!!!
Kendisine sorulmayanlar her zaman olduğu gibi çomak sokar ve fısıltı gazetesi son baskısı ile yayın hayatına devam eder....
Şimdi süreci 2 konumda değerlendirelim.
 İlk yarı'da elde ettiğimiz başarılı sonuçlar aşikar.
İkinci yarı yeni bir hoca ile başladık ve takım birden şalterden kapatılış sigorta gibi öyle bir düşüş'e girdi ki.... ! Hop ne oluyoruz olduk...
İşte Bahri Kaya o şalteri kaldırdı ve enerjiyi verdi.
Bozulan psikolojiyi düzeltmek , kaybedilen öz güveni kazanmak , inancı yakalamak ve en önemlisi takım ruhunu geri getirmek için tüm gücü ile işe koyuldu.
Başarılı oldu mu derseniz ? Sormak bile ayıp derim.......
Bir unutulan Vedat'ı hatırladık , Cemil'in her bölgede oynayabileceğini öğrendik , takımın hücum yapabildiğini gördük bu kötü unsurların arasında.
Öyle böyle değil bir DEVİ kupadan saf dışı ettik...
Bahri Kaya kariyerine 8 şampiyonluk yaşamış , oyuncu psikolojisinden iyi anlayan ve camianın beklentilerini süzebilecek bir adam...
Ağzından sürekli tekrarladığı bir söz var Bahri hocanın !!!!
DESTEK ve İNANIN...
Allah aşkına artık yeter ....  Bu değerli insanlara her zamankinden biraz daha fazla destek , bu oyuncularımıza her zamankinden daha fazla destek gösterelim.... Tatlısı acısıyla bu sezonu desteklerimiz ile tamamlayalım..
Hesap vermesi gerekenler zaten Mayıs ayında teknik heyeti olsun , futbolcusu olsun yada yönetimi olsun verir... Biz sadece inanalım.........

Ulusal Basından Tam Not !

Görevimiz gereği uzun yıllardır arkadaş ve dost edindiğimiz ulusal basının bir çok temsilcisi ile maç öncesi  sohbet ettik.
Kimi başkan Necip Çarıkçı'yı sorar nerede diye bilgi almak için , Kimi "Uzun yıllar oldu gelmeyeli. Bolu çok değişmiş" der.
Bizlerden takım hakkında bilgi aldılar ve vermiş olduğumuz bilgiler doğrultusunda yayın yaptıkları kurumların canlı yayınlarına katılarak bilgileri paylaştılar.

Devre arası sohbetimizde gözlemlerini paylaştılar .
Ney mi bunlar ?
Turgay Demir : Bolu'ya yıllar önce gelmiştim. Çok değişmiş öncelikle yollardan ve toz bulutundan bahsedecektim ama Belediyenin çalışması devam ediyormuş susuyorum. Stadyum çok değişmiş. Deprem öncesi hatırlıyorum o günden bugüne değişiklik olmuş. Yılmaz başkan'ı göremedim. Tarihte adı olan bir başkandır. Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin ikramı ayrıca hoş bir jest oldu. Böyle bir ortamı daha önce görmemiştik.
Fatih Doğan: Boluspor ilk yarı çok güzel oyandı.  Bu kadar beklemiyordum.  İkinci yarıda aynı oyununu sergilerse sonuç sürpriz olabilir.
Devrim Çetin: Beşiktaş'ın bu sahaya yabancı olduğunu az önce radyoda paylaştım. Eğer BolU'yu küçümserlerse sonuç farklı olabilir dedim. Boluspor bu sahaya ve zemine çok alışık. İlk yardı akılcı bir oyun sergilediler ve performansı zamana iyi yayıyorlar.
Hakan Gündoğar: Beşiktaş ilk yarı kötüydü ancak ikinci yarı farklı olur gibi geliyor. Maç sonu ne olur bilmiyorum.

Evet kısa bir sürede bir kaç yorum bu şekildeydi. Maç sonunun kimse bu şekilde düşünmemişti ve Boluspor'un galibiyet sonrası basın tribününde bulunan bir çok basın mensubu başlık değiştirdi ve Bolu için en güzel başlıkları paylaştılar.
Maç sonu sohbetlerimizde Beşiktaş cephesine yakın olan basın mensuplarının bir anlamda morali bozuktu ama maç sonu belki de bizler adına en güzel olay tebrikleri aldığımız sırada sarf edilen sözler oldu.
Ney mi onlar;
Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz.  Bolu çok güzel bir kent ve Boluspor bugün lige hazırlım dedi. Yabancılık çekmeyeceğine kuşkumuz yok. Bizler adına çalışma koşullarını bir kaç sonunun haricinde hiç bir sıkıntı yoktu. Bizler İspanya'da Bernabeu stadında internet bulamadık. 3G'miz olmasa haber atamazdık. Cemiyetin ikramını unutamayız. Değerli Boluspor'lu yöneticiler çok yakından ilgilendi ve dostlarımıza görmüş olduk . Taraftarlarınız son derece centilmen bir topluluk maçın atmosferine uygun hareket ettiler ve bu topluluk bir çok süper lig takımında yok.  Ancak resmi siteye mutlak el atılmalı. Çok basit ve bilgilere tam ulaşılamıyor. Buraya gelmeden önce araştırma yapmak istediğimiz de bu sıkıntıyı yaşadık. Ama bu sorun çözülemeyecek bir konu değil.
Şans Bolu ve Boluspror'dan yana olsun....

İşte böyle genel düşünceleri sizler için toparlarken kent olarak iyi bir sınav verdiğimizi söyleyebiliriz.
Peki hiç eksiklik yok mu tabi ki de vardı. Ama onlarda zamanla halledilecek konular.....

Her zaman Boluspor için varız....

Sağlıcakla kalın... 
 


2846 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071321964263916