Bu Hareketleri Çok Özledik 3-0

16 Eylül 2012

Sahasında  ligin güçlü ekiplerinden Göztepe’yi sahasında konuk eden Boluspor  rakibini 3-0 yenerek ligdeki, ilk galibiyetini aldı. Cafercan  ve Emre Kılınç şık golleri ile...

Sahasında  ligin güçlü ekiplerinden Göztepe’yi sahasında konuk eden Boluspor  rakibini 3-0 yenerek ligdeki, ilk galibiyetini aldı. Cafercan  ve Emre Kılınç şık golleri ile rakibine adeta futbol dersi verdi.

 

Ligde iki takımında galibiyeti olmadığından sonucu merakla beklene karşılaşmada gülen taraf Boluspor oldu . Karşılaşmaya hızlı başlayan Cafercan Aksu attığı ilk golde adeta şapka çıkardı. Oyuna iyi başlayıp rakip alanda etkili olan Boluspor Göztepe karşısında gol pozisyonları bulan taraftı.

 

Cafercan 10. dakikada kazanılan serbest atışla perdeyi açan oyuncu oldu. Ligin en güzel gollerinden birini atan tecrübeli oyuncu şutunu direk kaleye göndererek kaleci Kazım avladı.

Golden sonra daha rahat bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlı oyuncular Alp Ergin ile bir kez daha kaleyi yokladı genç Alp’in sert şutu üst direk den dönerken Göztepe kalesi tehlikeli anlar yaşadı. Bu pozisyonun ardından Alp kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyon da şutu auta çıktı.

Ligin zorlu maçlarından bir tanesi olan Boluspor Göztepe maçında ekibimizin ikinci golü geldi. Orta sahanın beyni olan Cafercan ilk golde olduğu gibi 34. dakikada yarım volesi ile kaleci Kazımı ikinci defa avlayıp takım arkadaşlarına derin bir nefes aldırdı.

 

İlk yarı Boluspor 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı

İkinci yarıda oyunu tutan Boluspor skorun verdiği avantajı iyi değerlendirdiği maçta üçüncü golüne de Emre Kılınç ile kavuştu. Maçta iki gol atan Cafercan Emre’ye attığı pasta alda et derecesineydi ve ikinci yarıda oyuna giren genç Emre takımının adına üçüncü golü kazandırırken kendisinin de Boluspor forması ile ilk golünü kaydetti.

Karşılaşmada başka gol olmayınca ekibimiz ligdeki ilk galibiyetini alırken rakibini de tamamen ligin dibine atan ekip oldu.

 

Boluspor: 3 - Göztepe: 0

 

Stat: Atatürk

Hakemler: Ali Palabıyık, Gökmen Olgaç, Ceyhun Sesigüzel

Boluspor: Eser, Engin, Hakan, Mahmut, Abdulaziz (Dk. 60 Emre), Cefercan (Dk. 86 Ali ?), Akeem Oriyomi Agbetu, Serge Pacome Djıehoua (Dk. 76 İskender), Cihan, Gencer, Alp

Göztepe: Kazım, Janderson Rodrıgues Bahia, Hamza, Onur, Dilaver (Dk. 38 Ali), Yasin (Dk. 62 İbrahim), Furkan, Mithat, İlhan, Bedi Bastien Buval (Dk. 72 Şaban), Veli

Goller: Dk. 11 ve 35 Cafercan, Dk. 78 Emre (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 54 Hakan (Boluspor), Dk. 65 İlhan, Dk. 73 Mithat, Dk. 90 Ali, Dk. 90 Onur (Göztepe)

Kırmızı kartlar: Dk. 90 Akeem Oriyomi Agbetu (Boluspor), Dk. 90 2 Veli (Göztepe)

2631 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065706968307495