BU İŞ BURADA BİTMEZ

15 Mayıs 2013

BOLUSPOR:69 BÜYÜKÇEKMECE:88 Boluspor Basketbol Takımı 2'inci lig öncesi  play-off turunun ilk karşılaşmasında Kuşadası'nda Uğur İnan Spor Salonu'nda Büyükçekmece Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar...

BOLUSPOR:69 BÜYÜKÇEKMECE:88

Boluspor Basketbol Takımı 2'inci lig öncesi  play-off turunun ilk karşılaşmasında Kuşadası'nda Uğur İnan Spor Salonu'nda Büyükçekmece Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar mücadelenin ilk yarısını 41-38 mağlup kapattı.   Kırmızı beyazlılar ikinci yarıda da isteği oyunu yansıtamayınca karşılaşmadan 88-69 mağlup ayrıldı.

Dev adamlar Büyükçekmece karşısına Ramazan, Ferit , Kağan, Levent,  Mehmet beşi ile çıktı.

Kırmızı beyazlılar karşılaşmaya çok iyi başladı. İlk periyodun başında üstünlüğünü kabul ettiren dev adamlar, ilk periyodun bitmesine 3 dakika kala 18-12 öne geçti. Özelikle hücumsal anlamda çok etkili olan Boluspor Basketbol Takımı karşılaşmanın ilk periyodunu da 25-19 önde bitirdi.

İkinci periyoda da etkili başlayan kırmızı beyazlı takım oyundaki üstünlüğü Büyükçekmece'ye kaptırmadı. Kırmızı beyazlılar özellikle yaptığı sert savunmayla rakibine sayı şansı tanımadı. İkinci periyodun son 6 dakikasına girildiğinde ise, 30-23 dev adamların üstünlüğü ile geçildi. Levent Altan ve kağan Kavraal ile pota altında sayılar bulan dev adamlar, zorlu mücadelenin ilk periyodunu geri de bitirdi. Büyükçekmece basketbol takımı ilk devreyi 41-38 önde bitirdi.

Üçüncü periyodu ise karşılıklı basketlerle başladı. Bu periyotta Büyükçekmece takımı attığı dış atışlarla karşılaşmada 51-40 öne geçen taraf oldu. Kırmızı beyazlılar bu çeyrekte rakip savunmayı geçemedi. Kırmızı beyazlılar bu periyotta istenilen performansı sahaya yansıtamadı ve bu çeyreğin sonunda maçtaki en büyük fark ortaya çıktı. 68-51

Dördüncü çeyrekte kırmızı beyazlılar rakibine daha fazla üstünlük kurdu. Karşılaşmanın son 5 dakikasına girildiğinde Boluspor basketbol takımı farkı 11 sayıya indirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında Büyükçekmece basketbol takımı sahada üstünlüğünü eline alarak maçı 88-69 kazandı. Boluspor basketbol takımı grubun ikinci karşılaşmasın bugün saat:18.00'da İTÜ takımıyla karşılaşacak.

1785 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059240102767944