Bu İş Hala Bitmedi

21 Nisan 2012

Basketbol takımımız Boluspor kendi sahasında karşılaştığı FMV Işıkspor'a 88-80 gibi bir skorla şansız şekilde yenildi. Dış şutlarda başarısız olan ekibimiz...

Basketbol takımımız Boluspor kendi sahasında karşılaştığı FMV Işıkspor'a 88-80 gibi bir skorla şansız şekilde yenildi. Dış şutlarda başarısız olan ekibimiz bu oyununu da skora yansıttı.  Sahasında kaybeden Boluspor ,deplasmanda rakibini yenecek gücü gösterirken karşılaşmada hem erken fauller  ve  Metin'in ayağının alcıya alınması ile birlik de karşılaşmanın hakeminin yönetimi adeta Boluspor durduran etkenlerdi. 

Basketbol 2 ligine yükselmek için büyük bir yarışın içine girip ard arda rakiplerini yenen Boluspor basketbol takımımız kendi sahasında bayanlar ve çocukların desteklediği karşılaşmada  FMV Işıkspor takımına boyun eğdi.

Karşılaşmayı Ak Parti Bolu Millet vekili Ali Ercoşkun belediye başkan yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu belediyesi kültür daire başkanı Güler Mert, Basketbol şube başkanı Fatih Yamaner, basketbol şubesi yöneticileri ve çok sayıda bayan ve çocuk da karşılaşmayı izleyenler arasın dalardı.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. İlk periyoda adeta karşılıklı basketlerle geçerken Boluspor basketbol takımı ilk periyot da Serkan arka arkaya 3 faul almasının ardından oyun hemen koparamadı.

Başka baş geçen mücadelede karşılaşma uzun süre beraberlik sayıları ile giderken Boluspor basketbol takımımız rakibi karşısında bulduğu dış şutları bir türlü sayı olarak değerlendiremedi. Rakibine oranla daha organize olan Kkrmızı beyazlı ekibimiz son bölümlerde arka arkaya boş dönse de bir araya 7 sayı geriye düştü. Farkı kapatan Boluspor beraberlik ardından öne geçen sayılarla maçı koparmak isterken dış şutlardan sonuç alamayınca deplasmanda oynayan FMV Işıkspor atakları basket olunca ekibimiz karşılaşmayı 80-88 kaybedip büyük bir avantajı kaybetmiş oldu.

Karşılaşma genelinde maçı yöneten hakemler Boluspor durdurmaya çalışırken yanlı kararları ile de maçın önüne geçtiler.

2048 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056766986846924