BU İŞ TAMAM ' Dernekler Tek Yumruk'

7 Temmuz 2011

1965 Boluspor taraftarlar derneğinin daha önce birkaç kez Bolulu  Yarenler Taraftarlar derneğine yapmış olduğu ziyaretler sonrası Yarenler'in dernek yönetimi iadei...

1965 Boluspor taraftarlar derneğinin daha önce birkaç kez Bolulu  Yarenler Taraftarlar derneğine yapmış olduğu ziyaretler sonrası Yarenler'in dernek yönetimi iadei ziyaret gerçekleştirdi.  

 

Perşembe akşamı 1965 Boluspor taraftarlar derneği sosyal tesisinde bir araya gelen dernekler bir çok konuyu görüştü. 1965 derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç açılış konuşmasında misafirlerine hoş geldin derken geride yaşananlara sünger çekilmesini istedi. Büyüktopaç konuşmasında ' Bugün derneğimize gelen Yarenler derneğine hoş geldin diyoruz. Bizler kardeşiz arkadaşız bizlerin tek isteği sanal ortamda birbirimize karşı kötü ithamlarda bulunmamak ve bu bağlamda da basınımızın bu konuda da daha yardımcı olmasıdır. Bir sorun olduğu zaman üyelerimiz dernek yöneticileri ile temasa geçmesi ve sorun neyse birlikte çözmek ve ortak hareket etmek tek isteğimizdir' dedi.

 

Bolulu Yarenler dernek başkanı Sinan Akyol ise karşılamadan dolayı teşekkür ederken bizler arkadaşız mesajı verdi. Akyol ' 1965 derneğimiz daha önce birkaç kez derneğimizi ziyaret etmişti. Bu güne kadar iadei ziyaretimizi gerçekleştirememiştik. Ancak bugün birlikteyiz. Basında yazılan yorumlar gibi bizlerin arasında bir sıkıntı yok. Sıkıntıyı yaratanlar bu kardeşliği bozmaya çalışan belli bir kesimdir. Bugüne kadar belki bunu lanse edemedik ama bu bilinsin ki bizler yıllardır arkadaşız. Amacımız ortak fikirlerimiz ayrı olabilir. Bu yolda mücadele ederken çok kez ortakta hareket ettik. Deplasmanlarda da ayını bu yaklaşımı sergiledik. Ancak ne yazık ki bazı kesimler yazdıkları ile çizdikleri ile kente bunu farklı lanse ediyor. Tekrar bizleri ağırladıkları için 1965 derneğimize  teşekkür ediyorum.' Dedi.

 

Tek Tribün Yanlış Anlaşıldı

 

Bolulu Yarenler Derneği yöneticilerinden Reha Çetinkaya tek tribün konusuna açıklık getirdi.

Çetinkaya konuşmasında ' Geçmişe kendimizi hapsedipte geleceğimizi karartmaya gerek yok. Geçmişte olan oldu. Artık bunları konuşmalayım ve ortak hareket etmenin zamanı gelmiştir. Bolu küçük bir kent ve düğünümüzü de beraber yapıyor cenazemizi de beraber kaldırıyoruz. Onun için artık gelecek için bir şeyler yapmanın zamanı gelmiştir. Öncelikle benim tek isteğim basın mensubu arkadaşların biraz daha duyarlı olması ve ortam gerecek olan mesajları yayınlamamsı. Bugün görüldüğü gibi bizler arasında bir sorun yok. Bu mesajlar ile bizlerin arası açılmaya çalışıyor sizler tarafında da bizler tarafında da yanlış anlaşıldığı için bugüne kadar bazı tatsız anlar oldu. Bundan sonra Sinan'ın da Zikrullahın da dediği gibi sorunları konuşarak halledelim. Geçenlerde tek tribün olayından bahsettik. 1965'liler yerinde durmalıdır. Yarenlerin yeride bellidir. Kale arkasına bir grup kurulacaksa oda orda olmalıdır. Kale arkası maratonu ve kapalısı bir tek ses olabilirsek işte tek tribün budur. Geçmişte bunu yapmadık. Ortak hareket etmediğimiz için olmadı ama bu sene tek test tek tribün anlayışımız budur. Herkesin kalıplaşmış bir tribünü var bunu bozmanın anlamı yok.' dedi.

 

Dernekler Komisyonu Kuruluyor.

 

Reha Çetinkaya konuşmasında her dernekten 2 şer arkadaşın seçilmesi ve dernekler komisyonu kurulmasını belirtti. Çetinkaya konuşmasında ' Her derneğimizden 2 şer arkadaşımız sözcü olsun. Dernekler arası ilişkiyi ve kulüp ile ilişkiyi bu kişiler sağlasın. Toplantılarını sırası ile bir o dernekte bir bu dernekte yapılsın ki daha objektif olunsun. Bundan sonrada bir çok konuda ortak hareket etmiş oluruz. Bir derneğimiz daha var bu öneriyi kendilerine de sunarız. Bolu küçük bir yer artık bizlerinde kurumsal olarak daha sağlam olmamız gerekli' dedi.

 

Kırcalı ' Sorun olduğunu düşünmüyorum'

 

Bolulu yarenler derneği yöneticilerinden Ahmet Kırcalı ise ' Bugüne kadar bir sorun varmış gibi gözükse de aslında öyle değil. Bizlerde bu derneğin kuruluş aşamasında yer aldık ve bu derneğin içindeki bir çok arkadaşımızda zamanında bizlerleydi. Bizler deplasmana giderken birlikteyiz ve her zaman birbirimize sahip çıkıyoruz. Burada aslında basınımıza çok büyük görev düşüyor ve daha yapısı haber yapmaları gerekiyor. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum' dedi.

  

Her iki dernekte bir çok konuda ortak hareket etme kararı alırken kulüp ile yapılacak olan tüm görüşmelerin ortak yapılması kararını aldı. Başta öğrenci bileti uygulaması , sezon açılışı ortak organizasyon gibi konuların görüşüldüğü gecede üyeler çay ve pasta eşliğinde sohbet ettiler.

 

 

 

 

 

Bolusporluyuz.com

2154 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • Özer yıldırım
    9 Temmuz 2011 • 21:33
    Sayın editör.. değindiğiniz ve değinmediğiniz noktalar ile hangi kesimlere ne mesaj verdiniz. Açıklayabilirmisiniz. Editör:Özer Yıldırım Sen Yokmuydun iki dernegin bir araya Gelmesinde Neyin hesabını yapıyorsun Kardeşce hepiniz konuştunuz güzelde bir ortam oluştu Haberde neyin deginmemiş Ola bilirizki iyi incelerseniz haberin video su da var sanırım iyi incelersen bütün konuşmalar orada sanırım saygılarımla
  • paşaköylüsami
    8 Temmuz 2011 • 06:46
    herşey güzelde birinin çenesi çok uzun öne çıkmış
  • erol toskar
    7 Temmuz 2011 • 20:59
    HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK.....

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10619807243347