Bu Kafa İle Çok Zor

3 Ocak 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 16’ıncı haftasının açılış karşılaşmasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-1 berabere bitirdiği karşılaşmada Şanlıurfaspor’a 2-1 mağlup oldu. Boluspor, maç kazanamama sayısını 4 haftaya çıkardı. Kırmızı beyazlıların tek golünü Hakan Arslan kendi kalesine attı. Boluspor, bu sonucun ardından ilk yarıyı 17 puanla bitirdi.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Şanlıurfaspor karşısına, Özkan, Serkan Yalçın,  Nurettin, Umut Meraş, Deniz Aslan, İshak, Bilal Gülden, İsmail Haktan, Emre Kılınç, Kenan, Prijovic on biri ile çıktı.

Ev sahibi Şanlıurfaspor ise Boluspor karşısına, Bora. Hüseyin, Ekrem, Hakan, Kenan Kubilay Gökhan, Abdulkadir, Volkan, Abdulkadir Özgen, Zenke on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, haftalardır düşük performans gösteren Kibong’un yerine ilk on birde İsmail Haktan’a şans verdi. Tecrübeli teknik adam, ileri uçta yine Kenan ve Prijovic ikilisine şans verdi.

Zorlu karşılaşmaya ev sahibi Şanlıurfaspor’un vuruşuyla başlandı. Oyunun 2’inci dakikasında Şanlıurfaspor gole çok yaklaştı. Abdulkadir’in sert şutu yan direkten oyun alanına geri döndü. Dönen topu tamamlamak isteyen Gökhan’ın vuruşunu Boluspor defansı uzaklaştırdı. Şanlıurfaspor, oyunun ilk dakikasından itibaren Boluspor kalesinde tehlikeli ataklar bulmaya başladı. Karşılaşmanın 9’uncu dakikasında bu kez Boluspor gole çok yaklaştı. Emre Kılınç, ceza sahası içinde rakibinden sıyrıldıktan sonra bomboş durumdaki Prijovic’e topu aktardı. Prijovic, etkisiz vurunca top kaleci de kaldı. Boluspor, mutlak bir golden oldu. Boluspor, dakikalar 15’i gösterdiğinde golü buldu. Taç atışından sonra topla kanatta buluşan Prijovic, ortayı kesti. Herkes İsmail Haktan’ın vuracağını düşünürken, Şanlıurfasporlu futbolcu Hakan Arslan ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Boluspor, bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Ev sahibi Şanlıurfaspor 23’üncü dakikada beraberlik golünü buldu. Boluspor defansının arasına atılan topu iyi takip eden Abdulkadir Özgen, Şanlıurfaspor’un beraberlik golünü attı. Boluspor, 44’üncü dakikada ikinci gole çok yaklaştı. İsmail Haktan, ceza sahasına girmeden Prijovic’e topu aktardı. Prijovic, topa dokunamayınca Boluspor mutlak bir golden oldu. Bu pozisyonun ardından Boluspor’dan İsmail Haktan karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 1 dakikalık süre ilave edildi. İlk yarı atılan karşılıklı gollerle 1–1 sona erdi.

İkinci yarıya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, ikinci yarıya değişiklikle başladı. Kırmızı beyazlılarda Kibong oyuna girdi. Oyundan Prijovic çıktı. İkinci yarıya Şanlıurfaspor etkili başlayan taraf oldu. 60’ıncı dakikada Boluspor gole çok yaklaştı. Emre’nin ceza sahasından vurduğu sert şutu kaleci Bora çeldi. Şanlıurfaspor, 68’inci dakikada öne geçti. İlk pozisyonda topa vuramayan Serdar, Boluspor savunma oyuncularının hatasını iyi değerlendirdi. Şanlıurfaspor bu golle Boluspor karşısında 2-1 öne geçti. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, maçın 73’üncü dakikasında ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Ali Dere oyuna girdi, Bilal oyundan çıktı. Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında İshak sarı kart gördü. Maçın sonuna 4 dakikalık süre ilave edildi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor, Şanlıurfaspor’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar, devre arasından sonra kendi sahasında Orduspor ile karşılaşacak.

Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor
Bu Kafa İle Çok Zor

2254 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13890099525452