Bu Kızlar Çok Yaman 'Sultanlar Adım Adım Hedefe Gidiyor'

27 Ekim 2013

Bolu Belediyespor sahasında net bir galibiyet alarak İstanbul Maltepespor'u 3-0 yenerek hedeflediği noktaya adım adım gidiyor. İkinci ligde mücadele eden Bolu Belediyespor Ligin...

Bolu Belediyespor sahasında net bir galibiyet alarak İstanbul Maltepespor'u 3-0 yenerek hedeflediği noktaya adım adım gidiyor.

İkinci ligde mücadele eden Bolu Belediyespor Ligin ikinci karşılaşmasında 17 Temmuz Spor Salonunda gülcü rakibi İstanbul Maltepe Yalısporu konuk etti. Taraftar desteğini alarak başladığı karşılaşmaya maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Sultanlar sahadan 3-0 gibi net bir sonuçla galip ayrılarak ligde 2. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Bayanlar Voleybol 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Bolu Belediyespor bayan voleybol takımı ligin ikinci maçında 17 Temmuz Spor Salonunda konuk ettiği Maltepe Yalıspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.Karşılaşmayı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediyespor kulüp başkanı Basri Gökdemir, Şube başkanı Gökhan Yaman Belediyespor yöneticileri İsa Özcan, Murat Semercioğlu, İlker Aktaş karşılaşmayı heyecan içinde izlediler.

Hafta içerisinde Belediyespor Voleybol takımında Antrenör Hasan Çelik'in istifasının ardından eski antrenör ve voleybol takım menajeri Behçet Erdoğan takımın başında maça çıkarken ekibimiz adına sıkıntılı başlayacak olarak bilinen karşılaşma rahat bir oyun ile başladı. Antrenör Behçet Erdoğan verdiği motivasyon ve taktiklerle zorlu rakibi karşısında etkili olan Belediyespor Voleybol takımı İstanbul Maltepe Yalıspor'a set vermezken antrenör Behçet Erdoğan önderliğinde altın kızlar karşılaşmada rahat bir galibiyet aldı.

 

Salon: 17 Temmuz

Bolu Belediyespor: Emel, Neslihan, Merve, Mislina, Mine, Çiğdem, Sevinç, Su, Nursevil, Pelin, Selvinaz, Bihter(L)

Antrenör: Behçet Erdoğan

Maltepe Yalıspor: Merve, Defne, Sinem, Ege Sena, Duygu, Ahsen, Sibel, Ecem, Ayşenur, Hilal, Victoria, Nalan(L)

Antrenör: Mustafa Gürdal

Setler: 25-17, 25-17, 25-19

1. Set: Mücadelenin ilk dakikaları muhteşem bir çekişmeye sahne olurken ilk teknik molaya 8-6 önde giren taraf Maltepe Yalıspor oldu. İlk teknik molaya 2 sayı geride giren temsilcimiz moladan sonra toparlandı ve ikinci teknik molaya 16 - 11 beş sayı farkla önde giren taraf oldu. İlk teknik moladan sonra oyuna ağırlığını koyan temsilcimiz ilk seti 25 - 17 kazanarak maçta skoru 1-0'a getirdi.

2. Set: İlk sette olduğu gibi üstünlüğünü bu sette de sürdüren Sultanlar ilk teknik molaya 8-5 önde girmeyi başardı. Üstünlüğünü moladan sonra da sürdüren Sultanlar farkı arttırdı ve ikinci teknik molaya da 16-9 önde girdi. İkinci teknik moladan sonra rakibine üst üste sayılar kaptırmasına rağmen ikinci seti de 25-17 önde kapatan temsilcimiz Bolu Belediyespor oldu ve farkı ikiye çıkararak rahat bir nefes aldı.

3. Set: Sultanlar sete kötü bir başlangıç yaptı ve setin ilk dakikalarında geride kaldı fakat daha sonra farkı kapatan temsilcimiz yine de ilk teknik molaya 8-7 geride girmekten kurtulamadı. İlk teknik moladan sonra tekrar öne geçmeyi başaran temsilcimiz ikinci teknik molada 16-12 önde olan taraf oldu. İkinci teknik moladan sonra Maltepe Yalıspor kaptanı kırmızı kart gördü ve Bolu Belediyespor hanesine bir sayı daha eklendi. İkinci teknik moladan sonra farkı arttıran temsilcimiz Bolu Belediyespor bu seti de 25 - 19 önde kapatarak sahadan 3-0 gibi net bir sonuçla galip ayrıldı ve ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı.

1708 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061161994934082