Bu Maç Daha Çok Konuşulur

11 Ekim 2011

Sabah 3'nolu sahada yapılan çalışmanın ardından Boluspor A takım hocalarıyla, Alt yapı hocaları minyatür kale maç yaptı. Adeta bir derbi...

Sabah 3'nolu sahada yapılan çalışmanın ardından Boluspor A takım hocalarıyla, Alt yapı hocaları minyatür kale maç yaptı. Adeta bir derbi karşılaşmasını andıran maçta Cihat Arslan ve Ali Beykoz şov vardı.

 

Boluspor futbolcu izleme komitesi sorumlusu Ali Beykoz'un takımıyla, A Takım Teknik direktörü Cihat Arslan'ın yardımcıları dün sabah yapılan antrenmanın ardından 3'nolu sahada minyatür kale çift kale maç yaptı.

 

Dört'e dört oynanan yarım saha minyatür kale maçta Teknik direktör Cihat Arslan'ın attığı goller ve Futbolcu İzleme Komitesi Sorumlusu Ali Beykoz'un attığı goller izleyenleri mest etti.

 

Kıran kırana geçen maçta Ali Beykoz, oyunculuk döneminde olduğu gibi Cihat Arslan'ın sert müdahalelerine maruz kaldı. Ali Beykoz'a gol attırmamak için elinden geleni yapan teknik direktör Cihat Arslan, Ali Beykoz'un tutmakta zorlanınca attığı 4 gole engel olamadı. Bir birinden güzel goller atan Ali Beykoz gol sevinçlerini de formasını öper gibi yaparken başkan primleri hazırla mesajını da vermesi maça ayrı bir renk kattı. Ali Beykoz'un takımında oynayan A2 hocası Hakkı Öztaba,ile Bülent Biçer maçı kazanmak için mücadele etmeleri maçı kazanmaya yetmedi.   

 

Kıran kırana geçen mücadelede Cihat Hoca'nın takımın gollerini yardımcı Antrenör Yılmaz Özen 1 gol, Mustafa Sarıgül 2 Mehmet Ali Honca 1  ve Cihat Arslan 3  gol kaydetti. Ali Beykoz'un takımın gollerini ise Ali Beykoz 4 ve Bülent Biçer 1 gol kaydetti. Ali Beykoz un takımında oynayan Sacit Kilitçi bir türlü gol atamazken zaman zamanda Arslan yardımcısı Yılmaz Özen' nin tatlı sert futboluna maruz kalınca gol yollarında etkili olamadı.Bir posizyonda topla birlik de kayarak Sacit Kilitci' nin ayağına kayarak hem topa hem Kilitci ye kayarak topu alan Yılmaz Özen e büyük itirazlar olurken Yılmaz hoca topa hamle yaptım topun gitigi yere bakın diyerek kendini savundu.

 

Kondisyon olarak sahada iyi görünen Cihat Arslan'nın takımı sahada daha etkili olurken  Cihat Arslan rakip ataklarından adeta defansif yönünü kullanarak maçı kazanmasını da bildi.  İki devreli 15'erden 30 dakika oynanan karşılaşmayı Cihat Hoca'nın takımı 7-5 kazandı. Teknik direktör Cihat Arslan ve rakip takım kaptanı Ali Beykoz'u maç sonu tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.   

 


2920 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071678876876831