Bu markanın değerini hepimiz iyi bilmeliyiz

1 Kasım 2012

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Boluspor  Kulübümüz eski başkanı  Emin Semercioğlu, kırmızı beyazlı yönetime   ziyarette bulundu. Başkanımız Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyelerimiz...

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Boluspor  Kulübümüz eski başkanı  Emin Semercioğlu, kırmızı beyazlı yönetime   ziyarette bulundu.

Başkanımız Abdullah Abat ve yönetim kurulu üyelerimiz tarafından karşılanan Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan ziyaret görüşmesi  45 dakika sürdü. 

Boluspor başkanlığında olduğu gibi desteklerine her zaman devam eden Emin Semercioğlu kötü günlerde de mevcut yönetimin yanında bulunuyor.

Eski başkanlardan Emin Semercioğlu yaptığı konuşmada,'kim ne derse desin Bolusporumuz Bolumuzun en büyük reklam aracıdır. Bu markanın değerini hepimiz iyi bilmeliyiz. Onun için hepimizin Bolusporumuzun yanında olmamız gerekir bu hafta almış olduğumuz galibiyet çok anlamlıydı, Katkısı olan herkesi kutluyorum. Önümüzdeki maçları da kazanıp bir hava yakalarsak hedefimize ulaşabiliriz diyen Emin Semercioğlu Ancak bunun yolu da sabırlı olmaktan ve birlik beraberliği yakalamaktan geçiyor.' ifadelerini kullandı.

Boluspor kulüp başkanı Abdullah Abat ise, 'Emin Başkanımızın yaptığı bu ziyaretten mennunluk duyduğunu ifade etti.' Emin başkanımızın yanımızda olduğunu hissettirmesi bizi mutlu ediyor, çalışma azmimizi artırıyor, bu yüzden kendisine teşekkür ediyoruz. Boluspor umuzun isminin bu günlere taşınmasında geçmiş dönemlerde başkanlık ve yöneticilik yapan büyüklerimiz sayesinde olmuştur. Dolayısıyla Boluspor'u bu günlere taşıyanlara teşekkür ediyorum dedi. Abdullah Abat konuşmasına söyle devam etti. Bizim bugünkü emeklerimiz ve çabalarımız Bolusporumuzu daha iyi yerlere taşımaktır bu konuda da bizlerin yanımızda olmanıza seviniyoruz sizlerin samimiyetine de güveniyoruz ve inanıyoruz. ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber şevk içinde çalışıyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberlik hepimizi en güzel yerlere taşır' dedi.

 

 

 

1491 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057213068008423