Bu oyuncuyu tanıdınız mı?

27 Haziran 2011

Boluspor'da yeni sezon hazırlıkları Pazartesi günü start verirken, kiralık olarak başka takımlarda oynayan bazı futbolculardaki değişiklik görenleri şaşırttı.   Kırmızı beyazlı ekibimiz...

Boluspor'da yeni sezon hazırlıkları Pazartesi günü start verirken, kiralık olarak başka takımlarda oynayan bazı futbolculardaki değişiklik görenleri şaşırttı.

 

Kırmızı beyazlı ekibimiz 2011-2012 futbol sezonunun ilk antrenmanını yaparken, iki senedir başka kulüplerde kiralık oynayan Kamil İçer yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Yöneticilerinde katıldığı ilk çalışmada, Kamil İçer'i farklı imajıyla yöneticileri şaşırttı. İlk olarak 2008 yılında Hatayspor'dan alınarak kırmızı beyazlı ekibe kazandırılan genç oyuncu sırasıyla Torbalıspor, Düzcespor, Orhangazispor takımlarında kiralık olarak forma giymişti. Bugün başlayan antrenmanlarda uzun saçları ve güçlü fiziği ile tanınamayan Kamil İçer bir hayli farklı imajla dikkatleri üzerine çekti.

  

Golcü Gürkan geri döndü

 

Boluspor'un bir diğer kiralık oyuncusu Gürkan İzmirlioğlu sezonun ilk çalışmasına katılarak kırmızı beyazlı ekibe geri döndü. Geçen yılı Çankırı Belediyespor'da geçiren Gürkan rakip filelere 13 gol atmıştı.

 

Kırmızı beyazlı ekibimize 2009 yılında Maltepespor'dan transfer edilen gurbetçi oyuncu sırasıyla Elazığspor, son iki sezonda da Çankırı Belediyespor'da forma giymişti. Gürkan İzmirlioğlu 2010-2011 sezonunda Çankırıspor'da iyi bir çıkış yakalayarak rakip fileleri 13 defa havalandırırken, genç oyuncu attığı gollerle de dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni sezonun başlamasıyla birlide kampa davet edilen Gürkan İzmirlioğlu ilk yıllara rağmen fizik kapasitesini yükselttiği göründü.

 

Ercoşkun Antrenmanda

24'üncü dönem milletvekilli seçilen Ali Ercoşkun ile İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu'da Boluspor'un ilk çalışmasına gelerek antrenmanı izleyenler arasındaydı. Bolusporlu yöneticiler ile de sohbet eden Ali Ercoşkun kırmızı beyazlı ekip hakkında bilgi aldı. Yeni sezon öncesi iyi dileklerini sunan Ercoşkun, uzun süre çalışmayı izledi.

 

 

Kaleciler ilk çalışmasını Fevzi Layiç ile yaptı

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Boluspor'da kaleciler de kaleci antrenörü Fevzi Layiç ile ilk çalışmalarını yaptı. İlk olarak kalecilerle tanışan Fevzi Layiç antrenman boyunca onların yanından bir dakika bile ayrılmadı. Kaleciler Atacan Öztürk, Beycan, Sefa, Yağız Can Görgülü hocaları ile antrenman boyunca koşu yaparken, koşu anında sohbet etmeyi de ihmal etmediler.

 

 

Yöneticilerin İlgisi Görülmeye Değerdi

 

Sezonun ilk çalışması olmasından dolayı antrenmana yoğun bir yönetici katılımı vardı ikinci başkanlardan Nejat Öztürk,Abdullah Abat,teknik As Başkan Dursun Kayman  yönetim kurulu üyelerinden Osman Gürsoy,Hakan Dizman,Mustafa Nuri Gürsoy,Mustafa Özkoparan,vakıflar Bankası müdürü Sefer Bilgi antrenmana gelerek çalışmayı yakından takip ettiler.

 

Allah muhabbetinizi artırsın

Geçtiğimiz sezon ikinci yarısında kiraya verilerek ikinci yarıda kadroda bulunmayan  Doğan arkadaşlarıyla hasret gideriyor. Boluspor da geçtiğimiz sezonda takım içinde en çok sevilen oyuncular arasında gösterilen Doğan Altunkaya antrenmanın bitmesiyle birlik de arkadaşları Ferhat Kiraz ve Sefa Aksoy a bir şeyler anlatarak hem kendisini hem de arkadaşlarını güldürerek onlarla şakalaştı.

 

 

Yeni Transferler Karşımızda

Sezonun il çalışmasına katılan Veli Kızılkaya ,Serkan Atak, Emre Karaman, Muhammet Sercan Türkeri'nin hey canlı oldukları gözlendi. Antrenman öncesi objektiflerimize böyle poz veren yıldız oyuncularımız sizlerle.

 

 

 

3826 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059852123260498