“Bu taraftara Allah sizleri layık eylesin”

10 Haziran 2013

Vali İbrahim Özçimen, Boluspor’un yeni yönetimini ziyaret ederek yeni sezonda takıma başarılar diledi. Boluspor’un çok centilmen ve cefakar bir taraftarı olduğunu da...

Vali İbrahim Özçimen, Boluspor’un yeni yönetimini ziyaret ederek yeni sezonda takıma başarılar diledi. Boluspor’un çok centilmen ve cefakar bir taraftarı olduğunu da sözlerine ekleyen Vali Özçimen, “Bu taraftara Allah sizleri layık eylesin, Bolu’ya layık eylesin” dedi.

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimin ardından göreve başlayan Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ve Yönetim Kurulu’nu tebrik etmek için Boluspor’un yeni tesisine giden Vali Özçimen, yeni yönetime başarılar diledi.

Vali Özçimen’i kulüp binası önünde Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mücahit Kutlu, Cavit Demir, İlhan Serçe, Servet Türker ve kulüp çalışanları karşıladı.

“Bolu güzel bir il ve güzel ilin güzel bir taraftarı var. Onlarla gurur duyuyoruz” diyerek sözlerine başlayan Vali Özçimen, bu cefakar taraftar için her türlü fedakarlığın yapılabileceğini kaydetti. Vali Özçimen, “Barışçı centilmenlik içinde kazananı alkışlayan ve diğer takımlarla kıyasladığımızda küfür oranında da neredeyse olmayan bir taraftar gurubumuz var. Bu taraftara Allah sizleri layık eylesin, Bolu’ya layık eylesin. Onlar için her fedakarlık yapılır. Sizler de bu amaçlarla geldiniz” şeklinde konuştu.

“İnşallah başarılı olursunuz”
Bolu’nun imkanları az olan mütevazi bir il olduğunu kaydeden Vali Özçimen, “Burada mücadele ruhuyla, azimle, gayretle yıllardır Türk Futboluna hizmet eden bir kulüp. Daha öncede başkanlıklar yaptınız. İnşallah başarılı olursunuz. Tekrar yeni göreviniz hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretleri için Vali Özçimen’e teşekkür eden Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan ise “Bolu’yu yine eskisi gibi oyuncu yetiştiren ve futbola o oyuncuları kazandıran bir kulüp için göreve geldik. Benim tek gayem Bolu’yu eski şekline çevirmektir. Bu konuda sizlerin çok büyük desteğinize ihtiyacımız var. Sizde futbolun içinden yetişen ve oyunu iyi bilen bir insansınız. Altyapımıza son derece önem vereceğiz. Altyapıdan bu sezon 6 oyuncumuzu üst takımımıza alıyoruz. Bizim gibi Anadolu takımlarının kendi yağı ile kavrulması lazım. Oyuncuları yetiştirip Türk Futboluna o oyuncuları kazandırırsak bizim en büyük mutluluğumuz bu olacaktır. Böylece hem biz hem de Türk Futbolu kazanacak. Ayrıca bu tesisin yapımında sizin emeğiniz çok büyük oldu. Sizlere bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Sizden her zaman manevi desteğinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Özçimen’in Boluspor’u ziyaretinde ayrıca Boluspor’un yeni Teknik Direktörü Ali Beykoz’a da başarılar diledi.

 


1814 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.0832359790802