Bu Üzüntünün Tarifi Yok 2-4

16 Mart 2013

Evinde lider ile karşılaşan Boluspor karşılaşmanın uzun bir bölümünü 10 kişi oynarken sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. Lider K.Erciyespor ile karşı karşıya gelen...

Evinde lider ile karşılaşan Boluspor karşılaşmanın uzun bir bölümünü 10 kişi oynarken sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. Lider K.Erciyespor ile karşı karşıya gelen Boluspor 10 kişi kalınca zaman zaman etkili olmaya çalışsa da rakibinin ataklarını engelleyemeyince sahadan 2-4 mağlup ayrıldı.

Boluspor zorlu K.Erciyespor karşısında Eser Altın, Engin Aktürk , Hakan Arslan, Jimmy Dixon, Muhammet Özdin, Abdulaziz Solmaz, Serge Djıehoua , Vedat Budak, Aydın Çetin, Wilfried Dalmat ve Alp Ergin on biri ile sahada yer aldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor maşın başında kaleci ile karşı karşıya kalan Djıehoua mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamazken Boluspor oyuna hızlı başladı. Kontrollü bir oyun sergileyen Boluspor'da Aydın Çetin ceza sahasında kendisine gelen topu rakibinden çelmeye çalışırken yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu penaltı pozisyonunun değerlendirmezken devam kararı verdi.  K.Erciyesspor geliştirdiği atakta ceza sahasında karambole olan pozisyonda top Boluspor defansının eline değdiği gerekçesi ile penaltı verdi. Aynı pozisyonda Engin Aktürk'te kırmızı kart görürken Boluspor 10 kişi kaldı. Penaltı atışını Bilal Aziz gol ile sonuçlandırırken rakip takım 0-1 öne geçti. 10 Kişi kalan Boluspor pozisyon bulmakta zorlanırken orta alanda Erciyes'in baskısı çıkmasına engel oldu.  34. Dakikada Emrah Bozkurt'un sağdan geliştirdiği pozisyonda içeriye attığı derinlemesine pası Soffiane Hanni çok sert vururken aynı güzellikte Eser Altın şutu çıkartı. İlk yarının sonlarına doğru Erciyespor sık sık atak bulurken tehlikeli atakları Boluspor defansı güçlükle engelliyor. İlkyarının bitimine 1 dk kala sağdan hakan Arslan'ın geliştirdiği pozisyondan içeriye yaptığı ortayı arka direkte bekleyen Abdulaziz Solamaz içeri ortalarken Dalmat mükemmel röveşata golü ile durumu eşitledi.  Boluspor soyunma odasına 1 kişi eksik giderken son dakika gelen gol moral verdi.

Boluspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Abdulaziz Solmaz yerine Gencer Cansev'e bırakırken taraftarlar Boluspor takımını tribünlere çağırarak büyük destek verdi.  İkinci yarıya Boluspor hızlı başlarken özellikle kontra ataklarla pozisyon bulmaya çalıştı. Dalmat iki pozisyonda Erciyesspor alanına girmeye çalışırken düşürülmesi ile faul kanandı. Erciyesspor Boluspor'u faullerle durdurmaya çalıştı. Dalmat 57. Dakikada yerini Ali Güzeldal'a bırakırken Boluspor orta sahayı kalabalık tutmaya çalıştı.  K.Erciyespor kısa sürede toparlanırken arka arkaya geliştirdiği ataklar ile tehlikeler yarattı. Karşılaşmanın 67. Dakikasında ceza sahasında gelişen pozisyonda Boluspor topu uzaklaştıramayınca rakip takım 1-2 öne geçti. Golden sonra Oğuz Çetin oyuncu değişikliğine giderken Vadat Budak'ın yerine Cafercan Aksu'yu oyuna aldı. Boluspor oyuncu değişikliği ile birlikte biraz hareketlenirken Alp Ergin'in yaklaşık 30 metreden attığı mükemmel şut ağlarla buluşurken adeta tribünleri yıktı. Golden hemen sonra K.Erciyesspor geliştirdiği atakta faul atışı kazandı. Faul atışında içeride 2 Erciyesli futbolcu 6-7 Boluspor'lu futbolcunun arasında paslaşarak attıkları gol ile takımlarını öne geçirdi. Kullanılan faul atışını içeri ortalayan Erciyespor'lu oyuncu arka direktöre bekleyen Numan kafa ile Göksu'ya aktardı ve 6-7 oyuncunun arasından Göksu attığı gol ile  takımını öne geçirdi. Bu gol ile morali bozulan Boluspor oyun disiplininde de koparken gelişen kontra atak pozisyonda Gohou takımın 4'üncü golünü kaydetti.  Boluspor kendi evinde bir mağlubiyet alırken ilk 6 şansını zora soktu.


1864 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.080123901367188