Buda Gakkoş Darbesi 2-0

4 Mart 2012

Boluspor ligin lideri Elazığspor karşısına eksik kadar kadro ile giderken sahadan yine boynu bükük ayrıldı. Boluspor  yenik teknik patronun...

Boluspor ligin lideri Elazığspor karşısına eksik kadar kadro ile giderken sahadan yine boynu bükük ayrıldı. Boluspor  yenik teknik patronun Bahri Kaya  Atacan ,Sercan , Cemil , Gencer , Orhan , Hakan , Fatih , Onur , Kenan , Caner ve Aydın onbirine şans verirken 3 oyuncu değişiklik hakkında Savaş , Gomes ve Vedat'dan yana kullandı.

Karşılaşmaya Boluspor başlarken ilk ciddi atağını 2. dakikada geliştirdi. Orta alandan Kenan Özer'e uzun bir pas atılırken Kenan topu rakibinden çalarak ceza sahasına girdi. Kenan'ın vurduğu şut defanstan dönerken dönen topa Fatih kaptı ancak pozisyonun devamında top rakip takıma geçti.

İlk dakikalarda oyunun kontrolünü eline almaya çalışan Boluspor bu isteğini bir türlü elde edemedi. Ev sahibi takım Elazığspor kazndığı korner atışı sonrası Orhan'ın kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım daha kontrollü bir oyun ortaya koyarken Boluspor'un çok top kaybetmesi ve pozisyon üretememesi dikkatlerden kaçmadı. Boluspor ilk yarıda 3 kez kaleye şut çekerken bu şutlardan sonuç alamadı.
İkinci yarıda Boluspor ilk yarıda da olduğu gibi pek etkili olmazken teknik direktör Bahri kaya sık sık Onur ve Orhan'ı uyardı. Bir kaç kez yanına çağırarak yapması gerekenleri anlatırken Onur Bektaş'ı 76 dakikada oyun dışına alırken yerine Vedat'ı aldı. Boluspor ikinci yarı pozisyon kurmakta güçlük çekerken karşılaşma ev sahibinin 2-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmadan dakikalar.

Karşılaşmaya Boluspor başladı.

Dk02: Karşılaşmanın ilk ciddi atağı Boluspor'dan geldi. Orta alandan Kenan Özer'e uzun bir pas atılırken Kenan topu rakibinden çalarak ceza sahasına girdi. Kenan'ın vurduğu şu defanstan dönerken dönen topa Fatih kaptı ancak pozisyonun devamında top rakip takıma geçti.

Dk6: Elazığspor Arif ile pozisyon bulurken ceza sahasına girer girmez vurdu ancak topu autaçıktı.

Dk12: Elazığspor korner atışından golü erken buldu. Kullanılan atışta Orhan kendi kalesine atarken Boluspor 1-0 mağlüp devam ediyor.

Dk25: karşılaşma orta alanda geçerken Boluspor'un top kayıplarının fazlalığı dikkatlerden kaçmıyor.

Dk27:Elazığspor sağ açıktan Boluspor sahasına yüklenirken Arif ve Köksal  bu dakikalarda çok sık pozisyona giriyor.

Dk30: Elazığspor ofsayt taktiği ile Boluspor savunmasında derinliğin kaybolduğu anca Göksu topla karşı karşıya kalırken Atacan'ın yanından topu ağlar ile buluşturuyor. Elazığspor Boluspor karşısında 2-0 öne geçti.

Dk45: Boluspor ilk yarıda istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamazken ev sahibinin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dk53: Boluspor Onur ile uzaktan şut vurdu kaleci güçlükle çıkartı

Dk57: Boluspor'da Caner Ağca yerini Gomis'e bırakıyor.

Dk57: Bahri Kaya ikinci oyuncu değişikliği Savaş ile yapıyor. Fatih Gül oyun dışına alınırken Savaş oyuna dahil oluyor.

Dk60: Oyuna yeni giren Savaş yaptığı hareket  sonrası karşılaşmanın hakemi tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dk70: Boluspor ikinci yarı ilk yarıda olduğu gibi pek etkili olamazken bu dakikalarda kanatlardan pozsiyon bulmaya çalışıyor.

Dk76: Bahri Kaya Boluspor adına üçüncü oyuncu değişikliğini Vedat ile yaptı. Onur Bektaş oyun dışına alınırken Vedat oyuna dahil oluyor.

Dk90: Karşılaşma Elazığspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Elazığspor: 2 ' Boluspor: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Özgür Yankaya , Bülent Gökçü , Süleyman Özay

Elazığspor: Ahmet , Alaattin , Arif (Dk. 64 Alper ), Ahmet Görkem , Göksu (Dk. 80 İsmail İsa ), Murat , Köksal , Erdal , Oktay (Dk. 90 Sezai?), Veysel , Yusuf

Boluspor: Atacan , Hakan , Orhan , Onur (Dk. 77 Vedat ), Caner (Dk 59 Emmanuel Gomis ), Fatih (Dk 59 Savaş ), Cemil , Muhammet , Gençer , Kenan , Aydın

Goller: Dk. 12 Orhan (kendi kalesine), Dk. 30 Göksu (Elazığspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Murat, Dk 58 Arif (Elazığspor), Dk 58. Orhan, Dk. 60 Savaş (Boluspor)


2783 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.45556807518005