Bugün Değilse Ne Zaman

3 Mayıs 2015

Lige haftalar önce havlu atarak şampiyonluk için hiçbir iddiası kalmayan Boluspor da hedeften kopmasına rağmen genç oyunculara şans verilmiyor. Sezona büyük umutlarla başlasa da lig de genç oyuncuları kazandıracağız mesajları sezon başında yapılan açıklamalara rağmen genç oyuncular şans verilmiyor. Misafir ekip Elazığspor Boluspor’a karşı ikinci yarı 1996 ve 1995 doğumlu 3 genç oyuncusunu şans verdi.

Hedeften kopan Boluspor da genç oyuncular hala şans alamıyor. Teknik Direktör Reha Erginer göreve geldiği ilk günde genç oyunculara yakınlığı ile dikkat çekerken  bir tek Umut Meraş’a lig de şans vermişti. Sezona yeni bir yapılanma ile girilse de genç oyunculardan da yararlanacağız sözleri Elazığspor maçında bir kez daha hayal kırıklığı yaşattı. Boluspor’un sezona önce şampiyonluk sonra devre arasında yapılan takviyelerle Play Off un en büyük adayıyız mesajları verilse de yaşanan başarısızlık hayal kırıklığı yaşattı. Ligin bitimine son 5 maç kala küme düşme korkusu bile olmayan temsilcimizde gerek Antalyaspor maçı gerekse Elazığspor maçında sahada görünmesi gereken genç oyuncular teknik direktör Reha Erginer den şans bulamadı.

İki haftadır ilk 18 kişilik kadroya alınan Ogün Aytaç ile haftalar sonra Kayserispor maçında ilk 11 de sahaya çıkan Umut Meraş da forma şansı Elazığspor maçında bulamadı. 6 hafta U21 takımında oynayan Umut Meraş Kayserispor maçında ilk 11 de şans bulurken genç oyuncu geçen hafta U21 takımında sahaya çıkmış Bu haftada A takımla 18 kişilik kadroda yer aldı.  Devre arasında gizlilik içerisinde transfer edilerek kadroya katılan Ogün Ataç ise iki haftadır 18 kişilik kadroda yer alırken hocasından şans bekledi. U21 liginde liderlik koltuğunda oturan Boluspor da  bir çok oyuncuda lige havlu atan Boluspor A takım  kadrosunda değerlendirilmezken bir çok kişi biz bugün bu gençleri oynatmıyorsak ne zaman oynatacağız diye tepki verdikleri Elazığspor maçında ortaya çıktı. Rakip Elazığspor’un ise ikinci yarıda oyuna dahil ettikleri 1996 ve 1995 doğumlu  oyunculara şans verildi. 

1741 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075927019119263