“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ SADECE BİZE KALMIŞ BİR ŞEY DEĞİL”

11 Mart 2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 24’üncü haftasında deplasmanda Denizlispor’a 3–2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Çapa; “Bu 10 hafta içinde alabileceğimiz puanların en yükseğini almak. Bundan sonraki süreç sadece bize kalmış bir şey değil. Yukarıdaki takımların kaybedeceği puanlarda önemli. Tek şansımız bundan sonraki süreçte üstteki takımlarla oynayacağız. Bu ilk 6–7 içindeki takımlarla oynayacağız” dedi.

Çapa sözlerine şöyle devam etti: “Bizim adımıza çok önemli bir 3 puanı kaybettik. Galip gelmiş olsaydık, 7’inci, 8’inci sıradaki takımların ilk 6 için şansı artık tamamen azalacaktı. Puan farkı bir hayli fazla olacaktı. Geri kalan 10 haftada. Rakibin çok istekli ve arzulu çıkacağını biliyorduk ve ona göre de hazırlandık. Ama maalesef yemiş olduğumuz goller ve çok cömertçe kaçırmış olduğumuz goller mağlup olmamıza neden oldu. Bugün sahada oyun olarak yapılması gerekenlerin hepsi vardı. Topa daha çok sahip olan takımdık, rakibin daha çok kontra ataklarla çıkacağını biliyorduk. Daha önce oynamış oldukları karşılaşmalarda o şekilde oynamışlardı. Öndeki 4 oyuncu gayet hareketli oyuncular. Hem top sizdeyken hem de top rakipteyken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bunu çok iyi bir şekilde elemine edebildik. Rakibe o şekilde pozisyon vermedik. Ama maalesef duran toplardan, bireysel anlamda yapmış olduğumuz hatalardan dolayı çok basitçe goller yedik. İkinci devreye golle başladık. İstekli ve arzulu. 2-2’den sonra Guido ile bir pozisyonumuz var, değerlendiremediğimiz. Anco ile girmiş olduğumuz pozisyon var. Diğer taraftan rakibe vermiş olduğumuz pozisyon sayısına baktığımız zaman çok net pozisyon vermedik. Pozisyona giren takım galip gelmiyor. Gol atan takım galip geliyor. Bizde bunu maalesef yaşadık. Yemiş olduğumuz golden sonraki reaksiyonu daha önce vermemiz gerekiyordu. Özellikle maçın 15-20’inci dakikasında sonra. İlk dakikalarda atmış olduğumuz gol neden iptal edildi açıkçası ben bilmiyorum. 4. hakem ofsayt olduğunu söylemiş ama bizim olduğumuz açıdan ofsayt olmadığı aşikar. Ondan dolayı iptal edildiyse üzücü gerçekten. 10 hafta var. Bu 10 hafta içinde alabileceğimiz puanların en yükseğini almak. Bundan sonraki süreç sadece bize kalmış bir şey değil. Yukarıdaki takımların kaybedeceği puanlarda önemli. Tek şansımız bundan sonraki süreçte üstteki takımlarla oynayacağız. Bu ilk 6-7 içindeki takımlarla oynayacağız. Burada bir seri yakalarsak, 10 hafta sonunda inşallah sezon başında hedeflediğimizde yerde ligi bitirmiş oluruz.”

2482 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Güngör Imre
    12 Mart 2017 • 10:10
    hoca allah kuran aşkına al bavulunu git yeter git lütfennn

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052742958068848