Burası Bolu Burdan Çıkış Yok 78-58

25 Mart 2012

Boluspor Basketbol Takımı ligin belki de en önemli maçı olan 68 Akhisar Belediye maçında rakibine 20 sayı fark atarak kalitesini gösterdi. Türkiye Basketbol 3....

Boluspor Basketbol Takımı ligin belki de en önemli maçı olan 68 Akhisar Belediye maçında rakibine 20 sayı fark atarak kalitesini gösterdi.

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde tek mağlubiyetimizi aldığımız 68 Aksaray Belediye'yi kırmızı beyazlı ekibimiz kendi evinde 78 ' 58 gibi bir skorla yenmeyi başardı. Maçın son periyotunda çıkan olaylar çıkarken oyun kısa bir süre durdu ve rakip takım hakemler ile birlikte soyunma odasına gitti. Araya Bolu Basketbol şubesi başkanı Fatih Yamaner girerken olaylar tatlıya bağlandı. Oyun kaldığı yerden devem ederken maçın sonunda basketçilerimizin sevinci görülmeye değerdi.

İlimizin basketboldaki gururu Boluspor Basketbol Takımı ligin güçlü ekiplerinden 68 Aksaray Belediye'yi kendi evinde 20 sayı farkla mağlup ederek ligde liderlik koltuğuna oturdu. Çok çekişmeli ve gergin geçen maçın son periyotunda olaylar çıktı.

Maçın başından sonuna kadar üstün götürdüğümüz karşılaşmada Aksaray'lı oyuncuların agresif hareketleri maçın gidişatına da yansıdı. Maçın son periyotunda bir pozisyondan sonra kadroya dahil olmayan Aksaray'lı basketçi Tayfun'un küfür etmesi üzerine tribünde olaylar çıktı.

Saha dışında yaşanan gerginlik saha içine de yansıyınca oyuncular da kendi aralarında tartışma yaşadılar. Maça 15 dakika ara veren hakem triosu daha sonra geri gelerek maçı kaldığı yerden devam ettirdi.

 

Yamaner " Çok mutluyuz"

Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner, 'Ligin başından beri büyük bir aile olduğumuzu söylüyoruz. Bugün aldığımız galibiyetten sonra çok mutluyuz. Oyuncularımız hırslarıyla sonuna kadar mücadele ediyorlar. İnşallah bundan sonra hak ettiğimiz yere geleceğiz. Bizi sonuna kadar destekleyen taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum' ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Yeşer Eskicioğlu " 1 sayı olsun bizim olsun"

Boluspor basketbol takımı Teknik Menajeri Yeşer Eskicioğlu maç sonu değerlendirmesinde 1 sayı olsun bizim olsun dedi. Eskicioğlu "Zor olacağını biliyorduk.78-58. Bundan sonraki her maç 1 sayı olsun bizim olsun değerinde. Tabi bazı kurallar var. Seyircimizde alıştırdık farklı skorlara ama bundan sonra 1 sayı ile bitecek maçlarımız var. Çok güzel bir seyircimiz var. Sadece ve sadece o seyircisiz oynamak istemiyoruz. Bu herkesin öğrendiği birşey olsun ilk uyarı sonrası eğer ikici bir uyarıda gelirse federasyonun vereceği 2-3 maçlık seyircisiz oynama cezası alabiliriz. Biz seyircisiz oynamak istemiyoruz. Öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Karşılaşmanın zor olacağını biliyorduk. Tek yenilgimizi orda almıştık ve orda çok zor bir maç oynamıştık. Ev sahibi oldukları için ortamı çok iyi kullanmışlardı. Bugünde tabi biraz farklı başladılar. Bizi tek yenen takım oldukları için biraz daha rahatlardı. Gergin oyuncuları vardı. Bizim takımda oynamak istedikleri oyuncuları vardı bu o takımı biraz etkiledi. Ama çok güzel 15 tane A takım alt takım ve genç yıldız oyuncularımız var. Çok güzel stadımız , yönetimimizi , belediye başkanımız ve taraftarımız var." dedi.

 

Cengiz Karadağ " Benim Taraftarıma Kimse Pislik Yapamaz ! "

Yaşanan gerginliklerin sorumlusunun Aksaray'lı oyuncular ve teknik kadronun olduğunu belirten takım koçu Cengiz Karadağ, 'Sezon başından beri kaybettiğimiz tek takım Aksaray'dı. Onlar da bu maça kazanmak için çıktı. Orada 17 sayıyla mağlup olduğumuz takımı burada 20 sayı farkla mağlup etmek güzel bir duygu. Temaşa sporlarında kazanma hırsı olduğu zaman bu tip olaylar sürekli yaşanıyor. Ama işin içine rakip takımın teknik kadrosu, oyuncuları hatta kadroya giremeyen oyuncuları dahil olunca iş farklı boyuta geliyor. Bu olay kesinlikle bize mal edilemez. Rakip takımın bütün oyuncuları benim seyircime saldırmaya kalktı. Ben asla böyle bir şeye izin veremem. Esefle kınıyorum. Benim taraftarım buraya gelen bütün takımlara çiçekler çikolatalar vererek karşılaşmıştır. Asla kötü bir taraftarımız olmadı. Kazanmak için yapabilecekleri tek şey bu olacaktı. Ama bizde buna pabuç bırakmadık. Benim taraftarıma kimse bu şekilde pisliklerle, çamurlarla gelemez. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Çarşamba günü Söğütsen'i de yenerek lider olarak gruptan çıkmak istiyoruz' şeklinde konuştu.

 

Başkanlar Havada

Karşılaşma sonunda alınan galibiyet sonrası basketbol takımımız Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz ve Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı'yı havaya atarak kutladı.

Galibiyet yemeği Gaye Otelden

Boluspor basketbol takımı galibiyet yemeğini Gökdemir Şirketler gurubunun organizasyonu ile kutladı. Boluspor kulübü yöneticisi olan Hakan Göktemir maç öncesi Fatih Yamaner'i arayarak başarıyı desteklemek istediklerini belirtti. Gaye Otel'de düzenlenen yemeğe Hakan Gökemir Hakan Gökdemir yaptigi aciklamada Boluspor Basketbol takimimizin basarilari ile gurur duyuyoruz.Sizi otelimizde misafir Etmektende son derece mutlu olduklarini belirtti.Her zaman destek vermeye hazir olduklarini belirtti" Boluspor takımımızın başarısı ile gurur duyuyoruz. Sizi otelimizde misafir etmekten son derece mutluyuz" derken her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti.  

 
 


 

4976 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11920285224915