Büyüktopaç "Her Zaman Desteklemeliyiz"

26 Ağustos 2012

1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç Adana Demirspor karşılaşmasında destek veren tüm taraftarlara teşekkür etti. Büyüktopaç  ligin ilk karşılaşmasını değerlendirirken...

1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zikrullah Büyüktopaç Adana Demirspor karşılaşmasında destek veren tüm taraftarlara teşekkür etti. 

Büyüktopaç  ligin ilk karşılaşmasını değerlendirirken dernek olarak taraftarlar için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi  verdi. Büyüktopaç " Bu hafta lige Adana Demirspor karşılaşması ile merhaba dedik. Sıcak hava olmasına rağmen ve mesai günü olmasına rağmen Boluspor''a gönül verenler takımımızı desteklemek için stadyumdaydı. Ama bu sene hedefe ulaşmak istiyorsak daha fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var. Derneğimizin bünyesinde kurulan 1965 Çocuk Tribünü nasıl 90 dakika durmadan destek verdiyse biz taraftar dernekleri ile birlikte 7''sinden 70''ine herkesin aynı desteği vermesi gerekir. Artık kimse beklemek istemiyor ve bu serüveni sonlandırmak gerekir. Bizler taraftarlar olarak üzerimize düşeni yapalım diğer konuları düşünen elbet vardır." dedi. 

Sosyal Tesisimizin İmkanlarından Herkes Yararlanabilir

"Bilindiği üzere yıllar sonra bugüne kadar yapılmayan ve taraftarı düşünerek onlara ortam sağlayabilecek ilk sosyal tesisi derneğimiz açtı. Bu sosyal tesisimizde yayıncı kuruluşların dekoderleri mevcut olup herkes bu imkanlardan yararlanabilir. Başta Süper lig olmak üzere tüm karşılaşmaları derneğimizden takip edebilirler.
Bu sene bünyemizde bulunan Cadde 14 Taraftar grubu ile çok farklı projelere imza aracağız. Boluspor''un reklamı konusunda ve kulübümüze ek gelir sağlayacak projeleri çok yakında camiamızla paylaşacağım ve bu konularda gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Bizler bu güne kadar ayrımcılık içersin de olmadık. Bu dernek ve sosyal tesisi kişi ve kurumların değil Boluspor taraftarınındır " dedi.

2105 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.08412504196167