CADDE 14 VE YARENLER KARAÇAYIR’A ÇIKARTMA YAPTI

11 Ağustos 2022

Boluspor, Spor Toto 1. Ligde 2022-2023 futbol sezonunu Manisa’da açmaya hazırlanırken, kırmızı beyazlıların Bolu’da yaptığı son antrenmana Boluspor taraftar gruplarından...

Boluspor, Spor Toto 1. Ligde 2022-2023 futbol sezonunu Manisa’da açmaya hazırlanırken, kırmızı beyazlıların Bolu’da yaptığı son antrenmana Boluspor taraftar gruplarından Cadde14 ve Yarenler akın eti.

Tesislerin önünde toplanan kırmızı beyazlı taraftarlar yönetim ve takımla bir araya gelip tatlı ikramında bulundu.

“Biz arkanızdayız her zaman”

Ziyarette ilk olarak söz alan Yarenler grubu lideri Yasin Yurdakul şunları dile getirdi: “Hocam yeni sezon yeni umutlar. İnşallah her şey iyi olur. Sakatlıksız, kazasız bir sezon olsun inşallah. Siz camiayı biliyorsunuz, bizleri biliyorsunuz. El ele kol kola inşallah birlik beraberlik içinde her şey olur. Bir hedefimiz var. İnşallah yıllardan beridir yapamadığımız şeyi yapalım bu sene hep beraber. Biz arkanızdayız her zaman. Ne gerekiyorsa size sözünü veriyoruz. Yeter ki sahada mücadele görelim. Mağlup oluruz sıkıntı yok. Ama o hırsı mücadeleyi görünce biz mutlu oluruz. Başarılar” dedi.  

“Mücadelenizi, hırsınızı görmek istiyoruz”

Cadde14 lideri Fatih Altundal ise, kırmızı beyazlı oyuncuların sahadaki hırslarını görmek istediklerini dile getirerek; “Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Sakatlıksız, birlik ve beraberlik içinde geçen bir sezon olsun. Sonuç ne olursa olsun sahadaki mücadelenizi, hırsınızı görmek istiyoruz. Sizinle yarım kalmıştı, sizinle tamamlayalım bu parçayı” şeklinde konuştu.

“Sonuç ne olur bilmiyorum ama istediğiniz mücadeleyi mutlaka sahada göreceksiniz”

Son olarak söz alan Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ise, sahada mutlaka mücadele eden bir Boluspor izleteceklerini belirterek; “Ayağınıza sağlık. Buraya gelmeniz bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Sonuç ne olur bilmiyorum ama istediğiniz mücadeleyi mutlaka sahada göreceksiniz. Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır çalışıyorlar. Yağmur, çamur, sıcak demeden gideceğimiz yerde çok kolay bir yer değil. Ama o mücadeleyi vereceğiz. Burayı en iyi şekilde temsil edeceğiz arkadaşlarımla. Bundan hiç şüpheniz olmasın. O mücadeleyi sahada yaptığımızda, sizin desteğinizi arkamıza aldığımızda başaramayacağımız bir şey yok. Her şey için teşekkür ediyorum” dedi.  

 

CADDE 14 VE YARENLER KARAÇAYIR’A ÇIKARTMA YAPTI
CADDE 14 VE YARENLER KARAÇAYIR’A ÇIKARTMA YAPTI
CADDE 14 VE YARENLER KARAÇAYIR’A ÇIKARTMA YAPTI
CADDE 14 VE YARENLER KARAÇAYIR’A ÇIKARTMA YAPTI

8931 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.20336699485779