Cadde 14'den Boluspor Basketbol takımına ziyaret

12 Ağustos 2011

Cadde 14 Taraftar grubu başkanı Fatih Altundal ve grup mensubu arkadaşlar Boluspor basketbol takımının antrenmanını ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.   Boluspor basketbol...

Cadde 14 Taraftar grubu başkanı Fatih Altundal ve grup mensubu arkadaşlar Boluspor basketbol takımının antrenmanını ziyaret ederek yeni sezonda başarılar diledi.

 


Boluspor basketbol şube başkanı Fatih Yamaner ve Sportif Direktör Cengiz Karadağ'a çiçek vererek başarılar dileyen taraftarlar yeni sezonunda Boluspor camiasına hayırlı olması dileğinde bulundular. Boluspor basketbol takımı Sportif Direktörü Cengiz Karadağ, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 'Bizler burada Boluspor için varız. Sizler için varız. Yani Bolu halkı için buradayız. Sizlerden tek isteğimiz manevi olarak yanımızda olmanız. Bizler ne kadar para harcarsak harcayalım sizler olmadan hedeflediğimiz yere gelmemiz çok zor. Hepinize teşekkür ediyorum' dedi. Cadde 14 taraftar grubu başkanı Fatih Altundal ile 'Biz grup olarak Boluspor camiasında futbol takımı ile başlattığımız bu ziyaretleri basketbol takımı ile de sürdürmek istedik. Yeni sezonda da yanınızda olacağız' diye konuştu.
Boluspor basketbol takımı Sportif Direktörü Cengiz Karadağ grup başkanı Fatih Altundal'a günün anısına Boluspor tişörtü hediye etti.


'Başarıya giden yolda sonuna kadar mücadele edeceğiz'
Boluspor basketbol şubesi başkanı Fatih Yamaner ise Cadde 14 taraftar grubunun ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ederek 'Bugün bizleri ziyarete gelen Cadde 14 taraftar grubuna teşekkür ediyoruz. Maddi destek bir şekilde aşılır ama manevi destek çok daha ön plana çıkıyor. Bizler tüm Boluspor camiasına Ekim ayında başlayacak olan ligde yanımızda görmek istiyoruz. Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Yeni sezon öncesi seyir zevki yüksek, heyecan uyandıracak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Başarıya giden yolda sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz' dedi.

 

 

2458 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.096245050430298