Cafercan Girdi Sorun Kalmadı

27 Kasım 2011

Boluspor'un yıldız oyuncusu Cafercan Aksu Kartalspor karşılaşmasında 50. dakikada oyuna girerek takımına katkı sağladı.   Orta sahada yaptığı son hamlelerle top çalıp pas...

Boluspor'un yıldız oyuncusu Cafercan Aksu Kartalspor karşılaşmasında 50. dakikada oyuna girerek takımına katkı sağladı.

 

Orta sahada yaptığı son hamlelerle top çalıp pas ortalamasını üst seviyelere çıkarırken Cafercan attığı paslarla da dikkat çekti. Kartalspor karşılaşmasında son anlarda kurulan baskınında gelmesinde bir etken olan Cafercan sahada kaldığı sürece alınan galibiyetin ardından Kırmızı beyazlı taraftarlardan alkış aldı.

 

Erman 90 dakika

 

Erman Ergin ilk 90 dakikasını oynadı. Son iki haftada Cihat Arslan ikinci yarılarda oyuna alarak ilk11'e  monte etmeye çalıştığı Erman Ergin'i Kartalspor maçında sahaya ilk 11 de sürdü. Tecrübeli oyuncu 90 dakika oyunda kalarak formasını başarı ile giydi.

Tamamen hazır olduğu görünen Erman Ergin ilerleyen haftalar için Boluspor için kazanç olarak göründü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ümit Kaptan Çıktı 

 

Boluspor'un tecrübeli oyuncusu Ümit Tütünci maça kaptan olarak çıktı. Geçtiğimiz sezonlarda Kartalspor formasını giyen tecrübeli oyuncu sezon başında Kartalspor ile de kampa katılmıştı. Transferin son günlerinde Kartalspor dan ayrılarak Boluspor'a gelen Ümit Tütünci bugün oynana Boluspor Kartalspor maçında kırmızı beyazlı ekibimizin kaptanı olarak sahaya çıktı. Tecrübeli oyunda 57 dakika sahada kalırken yerini Veysel Cihan'a bıraktı.

  

 

 

 Ferhat Kiraz'a Aile Desteği

Boluspor'un yıldız oyuncusu Ferhat Kiraz'a Kartalspor karşılaşmasında aile desteği vardı. Son haftalarda oğullarını yalnız bırakmayan Kiraz ailesi Kartalspor karşılaşmasında Bolu'ya gelerek oğulları Ferhat Kiraz'a destek verdiler. Karşılaşma boyunca Ferhat'ın ayağına aldığı her topta hop oturup hop kalkan Kiraz ailesi maç sonunda son dakika golünü de oğulları Ferhat Kiraz ile paylaştı. Ferhat Kiraz annesinin boynuna sarılırken babası da oğlunu tebrik etti.

 

Onur  Denizli'de Yok 

Orta sahanın tecrübeli oyuncusu Onur Bektaş Kartalspor maçında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü. Karşılaşmanın 32. dakikasında topun eline çarpması sonrası hakem tarafından ağır bir kararla  sarı kartla gösterilen Onur Bektaş 4 sarı kartı görünce Denizlispor maçında cezalı duruma düştü. Hakemin yanlış kararı sonrası gördüğü kart sonrası cezalı duruma düşen Onur maç sonunda 'çok üzgünüm kasti bir hareket yapmadım sarı kart gösterdi' dedi.

 

Sercan Görgülü Maçı İzledi
Boluspor'da 80 yıllarda Rıdvan, Sercan  ismi ile ünlenen efsane futbolcu Sercan Görgülü Kartalspor maçına gelerek maçı izledi. Heyecan içinde olan eski milli oyuncu Sercan Görgülü bir ara Bolu Atatürk stadyumuna bir bakarak eski günlerini hazırladı. Boluspor alt yapısında oynayan oğlu Yagızcan Görgülü ile maçı izleyen Sercan Görgülü alınan galibiyet sonrası 'uğurlu geldim şeytanın bacağını kırdık' dedi. Maç sonunda da Teknik direktör Cihat Arslan'ın yanına giderek tebrik etti.  

 

Dilleri Damakları Kurudu
Pazar günü öyle bir maç oynandı ki Bolu Atatürk stadyumunda kimi soğuktan dondu kimide sıkıntıdan dili damağı kurudu. Boluspor 6 haftadır galip gelememe sıkıntısı ile maça çıkarken yöneticilerde aynı sıkıntıyı tribünde çekiyorlardı. Son dakikalarda gidip gelinen maçta herkes heyecan içinde sonucu beklerken 90+3 de Veli herkesin sıkıntısını alan oyuncu oldu. Alınan galibiyetin ardında tribünler futbolcularla galibiyeti kutlarken yöneticilerde alınan galibiyetin ardından ellerine aldıkları sulardan kana kana içerek içlerindeki sıkıntıyı attılar. Adeta bir birlerine su vererek su içelim su içelim sıkıntımızı giderelim diyerek takılmadan da edemediler.

Bu Sevinci Çok Özlemişlerdi 

Kazanamamanın sıkıtsını haftalardır yaşayan  Boluspor'lu oyuncular Kartalspor karşısında aldıkları galibiyetle kendilerine geldiler. En son Göztepe AŞ maçında üç puanın sevincini yaşan oyuncularımız o gündür bugündür üç puanla tanışamamışlardı. Geride kalan 6 hafta içinde en çok eleştirilen onlar olurken kulaklarını tıkayıp işlerini yaptılar kazanamamanın sıkıntısını hep yaşayıp daha çok çalışıp kazanacağız diyen Boluspor'lu oyuncular Veli Kızılkaya'nın attığı golün ardından kazanılan üç puanın ardından çocuklar gibi sevinip galibiyeti taraftarlarla kutladılar .

 

 

 

3956 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    27 Kasım 2011 • 20:24
    Sayın Boluspor yöteticilerimize yüksek sesle seslenmek istiyorum. Son maçta alınan 3 puandan dolayı takımdaki sorunları erteleyemezsiniz, en fazla devre sonuna kadar ertelenebilinir. Aksi durum; sonumuz önceki senelerdeki gibi hüsran ile biter. Detaylara girmeye gerek yok. Yönetim herşeyi görüyor, duyuyor, işitiyor ve en önemlisi biliyor.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.095345973968506