Çağsu Şok Golle Sarsıldı

5 Mayıs 2016

A grubunda geçenin maçı Çağsu ile Cengiz Ay arasında oynandı. Kıran kırana gecen karşılaşmada Çağsu hastanesi son dakikalarda bulduğu gol ile öne geçti Cengiz Ay maçında şok golle sahadan 1-1 lik skorla ayrıldı. Veteranlar futbol turnuvasında şimdiye kadar oynana maçlar arasında tek berabere biten maç oldu.

Çağsu hastanesine son dakika şoku. A grubunun iddalı takımı Çağsu Hastanesi Cengiz Ay inşaatla ile karşılaştı. Her iki takım bir birleri ile yaptıkları tatlı sert futbolları ile izleyenler zevkli bir karşılaşma izletirken Çağsu hastanesi maçın başlarında Bahadır,Nedim,Erdoğan net pozisyonlarından sonuç alamadı. Nedim sert topu direkten dönerken bu pozisyonlardan sonuç alamadı. Sahada tatlı sert oyununun yanı sıra takın savunmasıyla rakibine göz açtırmayan Cengiz Ay ilk yarıda ender geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. İlk yarıda 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip alanda daha çok etkili olan Çağsu gol için rakibine sıkıntılı anlar yaşattı. Cengiz Ay inşaat kalecisini bir türlü geçemeyen Çağsu gol kaçırma rekoru kırdı. A grubunda gecenin en önemli maçlarından biri olan Çağsu ile Cengiz Ay maçında son 10 dakikada Yılmaz Özen, Bahadır organizasyonunda Çağsu golü bulurken Bahadır takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golün ardından ikinci gol için rakip kalede etkili olan Çağsu skoru artıramazken bir anlık hatada defansın arkasına atılan topta Cihan boşta kalınca kaleci Şenol’u avlayıp  Cengiz Ay adına beraberliği sağladı. 1-1

Şok golün ardından son dakikalara ikinci golü aramak için giren Çağsu istediği gole kavuşamazken maçın uzatma dakikasında Bahadır sol taraftan gelen ortaya kafayı vurdu top direğin hemen üstünden dışarı gidince maçta 1-1 sona erdi. A grubunda oynana 4 maçların sonunda ilk defa bir maç berabere sonuçlanırken bu beraberliğin ardından Çağsu liderlik koltuğunu bıraktı.

 

Çağsu Şok Golle Sarsıldı
Çağsu Şok Golle Sarsıldı
Çağsu Şok Golle Sarsıldı
Çağsu Şok Golle Sarsıldı
Çağsu Şok Golle Sarsıldı
Çağsu Şok Golle Sarsıldı
Çağsu Şok Golle Sarsıldı
Çağsu Şok Golle Sarsıldı
Çağsu Şok Golle Sarsıldı
Çağsu Şok Golle Sarsıldı

2226 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.083069086074829