Caner Arkadaşını Unutmadı

13 Mart 2011

Boluspor'un yıldız futbol Caner Ağca Denizlispor karşılaşmasında Boluspor'un ikinci golünü kaydederken bilinçli olarak formasını çıkartı.   Sarı kart göreceğini bilmesine rağmen...

Boluspor'un yıldız futbol Caner Ağca Denizlispor karşılaşmasında Boluspor'un ikinci golünü kaydederken bilinçli olarak formasını çıkartı.

 

Sarı kart göreceğini bilmesine rağmen formasını çıkartarak içersine giymiş olduğu tişörtü objektiflerimize gösteren Caner Mersin İdmanyuduspor'da geçirmiş olduğu trafik kazası sonrası sakatlanarak uzun bir süre komada kalan ve değişik hastanelere gönderilerek yaşam mücadelesi veren ve halen hastanede olan Mustafa Aydın'ı unutmayarak ' SENİ BEKLİYORUZ' yazılı ve Mustafa'nın resminin bulunduğu resmi tribünlere gösterdi. Bu duyarlı yaklaşımı ile Caner Ağca'yı kutluyoruz.

 

 

Alp Ergin'in Annesinin Duaları ile

 

Boluspor'un genç yeteneklerinden Alp Ergin'in annesi Boluspor'un Denizlispor ile oynadığı zorlu karşılaşmada Bolusporlu taraftarları ile birlikte maçı takip etti.

 

 

İkinci yarıda Denizlispor'un atakları sonrası durum 2-2 olunca heyecandan duramayan Alp Ergin'in annesi maçın ikinci yarısından maçın bitiş düdüğüne kadar sürekli dua etti. Alp Ergin'in annesinin heyecanı ve duası objektiflerimize böyle yansıdı. Maçın en heyecanlı taraftarlarından olan Alp'in annesi Ferhar Kiraz'ın golü sonrası adeta çılgına dönerken ' Dualarımı tüm çocuklarım için yaptım. İnşallah sezon sonuna kadar bu başarılar gelir ve şampiyon oluruz ' dedi.

 

 

Erdem Arkadaşlarını Yalnız Bırakmadı

 

Boluspor'un tecrübeli ismi Erdem Özgenç zorlu denizli deplasmanında arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Geçen hafta gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Özgenç moral vermek için arkadaşları ile birlikte Denizliye gitti. Maç öncesi motive etmeye çalıştı.

 

 

Kayışoğlu Temsil Etti

 

Bolu'ya Pazar günü spor bakanı Faruk Özak'ın gelmesi sebebi ile başkan Emin Semercioğlu ve bir çok yöneticinin Bolu'da kalması sonrası kafilemizle birlikte Denizliye giden ve temsil eden 2. başkan Osman Kayışoğlu oldu.

 

Maç öncesi takımımız ile yakından ilgilenen Kayışoğlu 90 dakika boyunca Boluspor ataklarında heyecanlı olduğu gözlendi. Bugüne kadar hemen hemen tüm deplasman karşılaşmalarına gelerek takımımızı yalnız bırakmayan Kayışoğlu maç sonunda alınan galibiyet ile mutluluktan havalara uçtu. Maç sonu sitemize özel açıklama yapan Kayışoğlu 'Artık hedefe bir adım daha yaklaştık. Camia olarak kenetlenip 19 yıldır beklediğimiz özlemi sonlandıralım' dedi.

 

 

Eriş Keyiften 4 Köşe

 

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş maç içersinde futbolcularını sık sık uyarırken 90 dakika boyunca yerine oturmadı.

 

 

Bolusporlu oyuncular her golden sonra sevincini hocaları ile kutlarken Ramazan Sal'ın golü sonrası mutluluğu objektifimize böyle yansıdı. Maç sonunda alınan galibiyetle saha ortasında futbolcuları ile birlikte galibiyeti kutlayan Eriş'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

Galibiyetten Emindiler

 

Maç öncesi galibiyete okadar inanıyorlardı ki As Başkan Recep Aydoganlı Yöneticilerimiz Nadi Okur ,Murat Gürol 'liderlik fotografı olsun. Buradan bugün lider ayrılacağız' dediler.

 

 

 

Helal Olsun Sana

  

Ozan Çelik ilköğretim 7. sınıf öğrencisi. Boluspor aşığı kırımızı beyazlı ekibimizin Denizli deplasmanında karşılaşmayı izlemek için Gerede'den karşılaşmaya geldi. Herkesin şaşkın eden Ozan ' Boluspor benim her şeyim. Bu maçada gelmek istedim. İmkanım oldukça maçlara geliyorum. Tavşanlı Linyitspor maçına gelmiştim ve çok üzülmüştüm. Ama bugün çok sevindim ve lider olduğumu için çok mutluyum' dedi.

 

 

3571 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • bolulu murat
    14 Mart 2011 • 12:51
    caner kardeşimi bütün futbolcularımız gibi çok seviyorum.lakin gereksiz kart gördü.ya bir sarı daha görüp atılsaydı maçı kaybetseydik mustafa onu kurtaracakmıydı.zor bir dönemeçte bir kart bile çok önemli.inş.cezalı duruma düşmezsin önemli maçlar var.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063784837722778