Caner'den Oliver'e Türkçe Dersi

11 Ocak 2011

Boluspor'a ara transfer sezonunda Makedonya'dan gelen Oliver Peev'e takım arkadaşı Caner Ağca Türkçe dersi veriyor.   Antalya Belek kampın'da antrenmanlarda kalan boş...

Boluspor'a ara transfer sezonunda Makedonya'dan gelen Oliver Peev'e takım arkadaşı Caner Ağca Türkçe dersi veriyor.

 

Antalya Belek kampın'da antrenmanlarda kalan boş zamanlarında sık sık bir araya gelen ikili Türkçe dersi çalışırken objektiflerimize takıldılar. Peev'in bir an önce takıma uyum sağlaması için böyle bir girişimde bulunduğunu söyleyen Caner Ağca 'Ne kadar çabuk Türkçe öğrenirse bizim içinde o kadar kolay olur. Hem kendisini yakından tanıyorum hem de kendi aramızdaki uyum sorununu sözmüş bulunuyoruz.' derken ikili arasında zaman zamanda gülüşmelere neden olan diyaloglar oldu.

 

 

Bu Üçlüden Korkulur

 

Bu üçlüyü görünce beş dakika düşüneceksin. Boluspor'un üç tecrübeli oyuncusu Kaptan Burak, Erdem  ve Gökhan Güney Belek kampında neşe kaynaklarıydı. Zaman zaman yaptıkları şakalarla dikkatleri üzerine çeken üç oyuncumuz kampta takım arkadaşları sıkılmasın diye değişik şakalar yaparak neşe kaynakları oldular. Ne zaman ne gibi bir şaka yapacaklarını belli etmeyen Burak, Erden, Gökhan'a diğer arkadaşları ise bu üçlüden korkulur diye takılmaktan da geçemediler.

 

İşte Ahlaksız Hareketi Yapan Hoca

 

 

Boluspor Belek kampında ikinci hazırlık karşılaşmasını Hollanda takımlarından Brazilian Beach.nl ile yapmıştı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar Boluspor'lu oyunculara sahada sert girerek ortamı geren Brazilian Beach.nl oyuncular maç boyunca da adeta kırmızı beyazlı oyuncularımızı sakatlamak için elinden geleni yapmışlardı. Yapılan sert hareketlerin ardından Boluspor teknik ekibi rakip teknik heyete sert harakertler sonrası biraz sakin olunması yönünde uyarıda bulundukları bir anda Brazilian Beach.nl Teknik direktörü sert tepki vererek eşofmanını indirerek kenar yönetimimize ahlaksız hareketi yapmıştı. Bir teknik direktöre yakışmayacak hareketi yaparken maç boyunca da el kol hareketleri ile ortamı germeye devam etti. Boluspor ile rakip takım arasındaki disiplin farkı da kamp boyunca incelenirken Boluspor un ikinci yarı çalışmalarında ne kadar disiplinli olduğunu bir kez daha görmüş olduk.   

 

 

Sefa Zedeler

 

Kendini yaktığı gibi arkadaşlarını da yaktı.  Belek de yapılan ikinci yarı kampında Gencer Cansever Brezilya usulü kutlanan doğum gününde kırmızı beyazlı oyuncular Gencer'i yumurta ile doğum gününü kutlarken kutlamanın bitmesi sonrası elinde kalan yumurtaları Gencer'in kafasına tekrar vuran kaleci Sefa'nın ardından arkadaşları Cenk ve Tolga da aynı hareketi yapınca olanlar oldu. Kutlama bitti siz neden tekrar yumurta vuruyorsunuz diye üç genç oyuncuya tepki verirken alınan karar sonrası Sefa, Cenk, Tolga'nın saçları kesilerek ceza verilmesi söylendi. Büyük bir çoğunluğun karara onay vermesi sonrası üç genç oyuncunun saçları usturaya vurulurken Cenk ve Tolga da Sefa 'bizi de yaktın senin yüzünden bizimde saclarımız gitti' diyerek Sefa'ya takılmadan da edemediler.  

 

 

Bolusporluyuz.com

2840 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069859027862549